Fotó: Vágvölgyi Bálint

Három meccsre tiltották el Király Gábort

Farkas Bazsi
2019. március 19. kedd, 18:39
Karakó játékvezető anyázással vádolja a Szombathelyi Haladás kapus legendáját.

A Nemzeti Sport értesülései szerint három meccses eltiltással sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetség a Szombathelyi Haladás kapusás Király Gábort - írja az NSO.  

 

A labdarúgó a hétvégi Ferencváros - Haladás NB1-es találkozón előbb sárga lapot kapott, Karakó Ferenc játékvezető piros lappal kiállította a kapust. 

 

Korábbi FIFA-játékvezető szerint is szabálytalan volt a Fradi első gólja a Haladás ellen

Vágvölgyi Bálint Király Gábor is ezt tette szóvá a mérkőzést vezető bírónál, ami után az kiállította. Ahogy már korábban megírtuk, szombaton a Szombathelyi Haladás a Ferencváros vendégeként kapott ki 2-0-ra. A mérkőzés egyik legvitatottabb jelenete a hazaiak első gólja volt, miután Karakó Ferenc játékvezető kiállította Király Gábort.

 

Király azt mondta ő azt jelezte a játékvezetőnek, hogy a Fradi első gólja közben ketten is lesen voltak. A spori azonban azt mondta, hogy Király szidalmazta, egészen az anyázásig ment. 

 

A Ripost azt írja, hogy Karakó játékvezető mikrofonos fejhallgatót viselt, ez pedig rögzítette rögzíthette kettejük párbeszédét. A lap szerint a szombathelyi klub arra készül, hogy kikérje a rögzített hanganyagot, ezzel bizonyítsák, Király Gábor igazát. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás