Fotó: m4sport.hu

VIDEÓ - Halmosi elsírta magát, amikor a kiesés szélére sodródott Haladásról kérdezték

Varga Mátyás
2020. január 9. csütörtök, 08:29
A sportoló mindent részletesen elmondott távozásáról.

Tegnap már írtunk róla, hogy a Szombathelyi Haladás korábbi csapatkapitánya, Halmosi Péter felhagy a profi futballal és visszavonul. Tegnap este az M4 sportcsatorna, élőben faggatta a labdarúgót, aki az interjú vége fele már nem bírta elrejteni érzelmeit és könnyekben tört ki.

 

  • Halmosi elmondta, hogy nem gondolta, hogy 2018-ban játszotta az utolsó meccsét.
  • Nem szerette volna abbahagyni a focizást, bízott abban, hogy a tulajdonosváltás során rendeződnek a Haladás ügyei. Abban bízott ugyanis, hogy pozitív irányba alakul a klub helyzete. 
  • Bár hiába tartja az M4 munkatársa Halmosit tőkeerős játékosnak, ő nem gondolkozott azon, hogy főszerepet játszanak a szombathelyi fociban. Viszont ha szükség van rá, akkor Halmosi a történtek ellenére is szívesen segít egykori csapatának. 
  • Nem volt jó viszonya a klubtulajdonosaival. Az elmúlt 9 éves halis pályafutása alatt jelezte ha a csapat szerinte nem jó irányba tartott. De végül az élet őt igazolta, ugyanis nem áll jól a Haladás szénája. 
  • Halmosi itt el is érzékenyült, ugyanis elmondta, hogy több volt csapattársa is felhívta, hogy mi van vele, valamint Király Gábor egy szívmelengető posztban gratulált társának. Itt meg is jegyezte, hogy nagyon fáj neki, hogy ide jutott a klub. 

A videó az alábbi posztra klikkelve érhető el. A könnyes perceket 9:40 körül lehet látni.

 

Halmosi Péter a visszavonulásáról

Halmosi Péter a visszavonulásáról

 

Köszönjük mi is azt a sok mindent neked Péter, amit a Haladásért tettél! 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás