Halálos közúti baleset történt a 86-os főúton Balogunyomnál

Nagy Donát
2020. január 27. hétfő, 10:00
Frissítés: Szombathely és Balogunyom között a teljes szakaszt lezárták a rendőrök, Ják felé lehet kerülni. Információink szerint egy kamion és egy autó ütközött, jelenleg is zajlik a műszaki mentés.

Egy sárga kamion és egy szürke Mazda 3 típusú autó ütközött a Balogunyom és Petőfitelep közti hosszú egyenesben.

 

A rendőrök a teljes útszakaszt lezárták Szombathely és Balogunyom között, óriási a torlódás.

 

Frissítés (10:20)

Összeütközött egy nyerges vontató és egy személyautó a 86-os főúton, Petőfitelep és Balogunyom között. A balesethez a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írta a Katasztrófavédelem.

 

Frissítés (10:25)

Az elsődleges információk szerint egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 86-os számú főút 70-es kilométerszelvényében, 2020. január 27-én 9 óra 30 perc körüli időben. Az elsődleges információk szerint az ütközés következtében a személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani.

A rendőrök a Balogunyom felől érkezőket Ják felé, a Szombathely felől érkezőket Újperint irányába terelik - írja a Rendőrség oldala.

 

 

 

 

Kép: Google Térkép

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás