Nem tudta itthon tartani a három pontot a Haladás

Kovács Lilla 2020-02-02 15:56:00
A Szeged fogott ki a zöld-fehéreken.

SZOMBATHELYI HALADÁS - SZEGED CSANÁD-GROSICS AKADÉMIA 0-0 (0-0)

Szombathely,1915 néző, játékvezető: Zierkelbach.

Haladás: Verpecz – Schimmer, Jagodics, Németh Milán, Devecseri – Tóth D. (Tóth B., 46.) Holdamp, Szekér, Bosnjak -  Rácz, Szalay.

Szeged: Takács J. – Moga, Tóth G., Kuti, Mohl – Kóródi, Zvara, Hudák, Oláh - Germán, Gajdos

Gól nélküli döntetlent ért el a Szombathelyi Haladás a Szeged Csanád-Grosics Akadémia ellen az NB II 22. fordulójában. 

A kezdés előtt Séllei Árpád ügyvezető igazgató és Vörös Csaba technikai vezető köszöntötte a visszavonult 35-szörös válogatott Halmosi Pétert.

Kis híján góllal kezdte a meccset a Haladás - írja a csapat hivatalos oldala, a haladas.hu. Szalay lépett ki a védők közül egyedül a második percben, de 16 méterről a kivetődő Takácsba lőtt. A tizedik percben három vasi vezette két szegedire a labdát, végül Bosnjak középről, 22 méterről a kapu fölé bombázott.

A vasiak futballoztak fölényben, a szegediek kontrákra rendezkedtek be. A Szegednek elsősorban Rácz hatástalanítása okozott nem kis problémát, valamennyi szombathelyi támadásában tevékeny szerepet vállalt a télen igazolt támadó. Az első szegedi lehetőségre 37 percet kellett várni, Hudák 19 méteres, bal sarokra tartó lövését tolta szögletre Verpecz. A hajrában bátrabbá váltak a vendégek is, de azon kívül, hogy a Haladás tizenhatosa előtt adogattak, sok vizet nem zavartak. 

A szünetben középpályás helyett csatárt cserélt be Mátyus János, Tóth Dávidot Tóth Barna váltotta. A második félidő elején sem változott a játék képe, a szombathelyiek mezőnyfölényben futballoztak, ám komoly helyzetet nem sikerült kidolgozniuk. Próbálkozott, ment előre a Haladás, nem is futballozott rosszul, de sok volt a pontatlanság, az átadási hiba.

A 76. percben egy szép akció végén Rácz 16 méterről a bal felső sarok mellé tekert. A hajrát nagyon megnyomta a hazai együttes, Zierkelbach játékvezető érdekes ítéletei miatt azonban sokszor bosszankodtak a szurkolók.  A mérkőzés végül 0-0-ás döntetlennel zárult. 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.