Győzelemmel hangolt az SZKKA a bajnokságra az NB I újonca ellen

ugytudjuk.hu 2020-08-07 18:02:00
A korai időpont és a nagy hőség ellenére szép számban látogattak ki a szurkolók az Aréna Savariába, ahol az SZKKA NB I-es csapata az élvonal újoncát, a fiatal tehetségekből álló Boglári Akadémia-SZISE együttesét verte 35-31-re egy remek meccsen.

Az SZKKA honlapján közölt beszámoló szerint a csapat legfrissebb igazolása, Marija Agbaba góljával kezdődött az edzőmeccs, majd egy labdaszerzés után a másik nyári érkező, Orbán Adrienn bombázott a léc alá. A vendégek gyorsan próbálták befejezni a támadásaikat és könnyű gólokkal az ötödik perc elejére egyenlítettek is 3-3-ra.

Pődör Rebeka hetesével és Orbán szemfüles találatával újra elhúztak a hazaiak három góllal, de a NEKA pillanatok alatt felzárkózott, ezért Marosán György vezetőedző  magához rendelte az övéit. Az SZKKA szép akcióira gyorsan válaszoltak a vendégek, így továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok.

A 19. percben a vendégek mestere kért időt. A rövid szünet után Orbán pókhálózta ki a jobbfelsőt, így háromra nőtt a szombathelyi előny: 13-10. A Boglári Akadémia ismét gyors gólokkal, könnyedén közelebb jött (15-14), ezért a 24. percben Marosán megint rendet tett a fejekben. A folytatásban Csire Fanni három gólt dobott zsinórban, majd Horváth Petra és Bandelier is a kapuba bombázott, így a szünetben öt góllal, 22-17-re az SZKKA vezetett.

Két perc telt a második félidőből, amikor Csire volt eredményes, de aztán feljött háromra a vendégcsapat, 24-21. Horilszka és Horváth is betalált, de a fiatal tehetségekből álló ellenfél nem hagyta magát, zsinórban szerzett hat góllal a 46. percben átvette a vezetést, 26-27. Megrázta magát az SZKKA, Horváth egyenlített, majd Szendrei két gólja után újra két gólt volt a szombathelyi előny, 29-27. Tomasevics szokás szerint remekel a kapuban, Horváth Petrára pedig nem volt ellenszere a vendégeknek, nyolcadik góljával újra néggyel vezettünk az 55. percben. A hajrában Agbaba is megszórta magát, így végül 35-31-es győzelmet aratott az SZKKA a Boglári Akadémia-SZISE elleni edzőmérkőzésen. 

SZKKA – Boglári Akadémia-SZISE 35-31  (22-17)

Aréna Savaria, 400 néző

SZKKA: Tomasevics – Csire 5, Bandelier 3, Pődör 3/1, Horilszka 4, Agbaba 4, Orbán 3 Csere: Mayer 3, Horváth P. 8, Szendrei 2, Tóth, Varga N., Kozma.

Boglári Akadémia-SZISE: Vajer – Takó 3, Juhász 1, Kajdon 6, Kukucska 3, Nagy, Bánhidi 1 Csere: Koronczai 1, Mlinkó 2, Vámos 3, Faragó 4, Németh 1, Farkas 4, Kocsis 1.

Szólj hozzá!

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.