Fotó: Mirror / Facebook

Gigavízhólyagok nőttek egy nő szeme felett egy elrontott szemöldöktetkó után

ugytudjuk.hu
2020. január 24. péntek, 08:09
Shannon annyira szégyellte az új kinézetét, hogy inkább frufrut vágatott.

Shannon Bozellt egy ideje már idegesítette, hogy olyan szőkék voltak a szemöldökei, hogy gyakorlatilag nem is látszottak az arcán. A nő ezért eldöntötte, hogy szemöldöktetoválással javít a kinézetén, egy michigani szépségszalonban időpontot is kért egy microblading kezelésre. A microblading a szemöldöktetoválások egyik új fajtája, a lényege annyi, hogy a kozmetikus apró tűkkel "vágásokat" ejt a kliense bőrén, majd ezekre keni fel a festékanyagot. Ha jól csinálják, akkor a végeredmény olyan, mintha különálló szálakat tetovált volna a kozmetikus.

 

Shannon azonban nem járt ennyire jól, az első kezelés után olyan sötét lett a szemöldöke, hogy teljesen elütött a szőke hajától. Az előtte, utána képeken jól látszódik, hogy szinte rá sem lehet ismerni a nőre:

 

 

Shannon annyira megrémült az új külsejétől, hogy sötétebbre festette a haját, és még frufrut is vágatott, hogy megpróbálja elrejteni a túl vastagra és túl sötétre sikerült szemöldökeit. Nem sikerült a manőver, a nő azt mondta egy helyi tévének, hogy az emberek szó szerint megtorpantak az utcán, amikor meglátták az arcát.

 

Shannon ekkor úgy döntött, visszamegy reklamálni a kozmetikushoz, aki azt mondta, hogy egy második kezeléssel valamennyit tud javítani a kinézetén. A nő végül megállapodott a kozmetikussal, aki világosabbá varázsolta a nem túl természetesnek ható szemöldököket.  

 

Shannon mizériája azonban még nem ért itt véget, alig 24 órával a második kezelés után észrevette, hogy két hatalmas vízhólyag kezdett nőni a szeme fölött. A nő ekkor újból visszament a tetoválást végző nőhöz, aki elmagyarázta neki, hogy túl gyorsan esett át a kezelésen, a bőre pedig nem bírta tűszúrásokat. A kozmetikus azt tanácsolta neki, hogy várjon egy hónapot, addigra kifakul a szemöldöke, és akkor eldöntheti, hogy szeretne-e további kezeléseket.

 

 

A nő ezután azt követelte a kozmetikustól, hogy adja vissza a pénzét az elfuserált beavatkozások miatt, de ez nem történt meg. Shannon végül a Facebook-on osztotta meg a történetét, a poszt mellett pedig azt tanácsolta mindenkinek, hogy alaposan nézzenek utána a kozmetikusuknak, mielőtt időpontot foglalnak egy hasonló kezelésre.

 

(Mirror)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás