Gigavízhólyagok nőttek egy nő szeme felett egy elrontott szemöldöktetkó után

ugytudjuk.hu 2020-01-24 08:09:00
Shannon annyira szégyellte az új kinézetét, hogy inkább frufrut vágatott.

Shannon Bozellt egy ideje már idegesítette, hogy olyan szőkék voltak a szemöldökei, hogy gyakorlatilag nem is látszottak az arcán. A nő ezért eldöntötte, hogy szemöldöktetoválással javít a kinézetén, egy michigani szépségszalonban időpontot is kért egy microblading kezelésre. A microblading a szemöldöktetoválások egyik új fajtája, a lényege annyi, hogy a kozmetikus apró tűkkel "vágásokat" ejt a kliense bőrén, majd ezekre keni fel a festékanyagot. Ha jól csinálják, akkor a végeredmény olyan, mintha különálló szálakat tetovált volna a kozmetikus.

Shannon azonban nem járt ennyire jól, az első kezelés után olyan sötét lett a szemöldöke, hogy teljesen elütött a szőke hajától. Az előtte, utána képeken jól látszódik, hogy szinte rá sem lehet ismerni a nőre:

Shannon annyira megrémült az új külsejétől, hogy sötétebbre festette a haját, és még frufrut is vágatott, hogy megpróbálja elrejteni a túl vastagra és túl sötétre sikerült szemöldökeit. Nem sikerült a manőver, a nő azt mondta egy helyi tévének, hogy az emberek szó szerint megtorpantak az utcán, amikor meglátták az arcát.

Shannon ekkor úgy döntött, visszamegy reklamálni a kozmetikushoz, aki azt mondta, hogy egy második kezeléssel valamennyit tud javítani a kinézetén. A nő végül megállapodott a kozmetikussal, aki világosabbá varázsolta a nem túl természetesnek ható szemöldököket.  

Shannon mizériája azonban még nem ért itt véget, alig 24 órával a második kezelés után észrevette, hogy két hatalmas vízhólyag kezdett nőni a szeme fölött. A nő ekkor újból visszament a tetoválást végző nőhöz, aki elmagyarázta neki, hogy túl gyorsan esett át a kezelésen, a bőre pedig nem bírta tűszúrásokat. A kozmetikus azt tanácsolta neki, hogy várjon egy hónapot, addigra kifakul a szemöldöke, és akkor eldöntheti, hogy szeretne-e további kezeléseket.

A nő ezután azt követelte a kozmetikustól, hogy adja vissza a pénzét az elfuserált beavatkozások miatt, de ez nem történt meg. Shannon végül a Facebook-on osztotta meg a történetét, a poszt mellett pedig azt tanácsolta mindenkinek, hogy alaposan nézzenek utána a kozmetikusuknak, mielőtt időpontot foglalnak egy hasonló kezelésre.

(Mirror)

Szólj hozzá!

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Újra lesz Schumacher a Forma-1-ben

A Hass bejelentette a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick leigazolását.

Az SZKKA edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Erről szólt a legutóbbi győri COVID-híradó

Dézsi Csaba András vírusműsora az alábbiakról tájékoztatott.

Meghátrál a főváros: Nem kötnek szerződést az offshore hátterű céggel

Karácsony: "Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai."

Nagy-Britanniában engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina forgalmazását

Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa, amely hatósági jóváhagyást adott egy koronavírus-vakcina alkalmazására.

Trokán Péter felépült a koronavírusból

Két hétig feküdt kórházban a színész.

Duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi polgármester, de lehet, hogy túl későn

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Két és félmillió kilométert balesetmentesen?

Igen, lehetséges. A Volánbusz 1065 autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el a közelmúltban a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

Újból jár a kisfiú, akit tavaly dobtak ki a Tate Modern 10. emeletéről

Ugyan még segítségre van szüksége, de a zuhanás óta már sokat javult az állapota.

A Csepel nyerte a MOL Bubi megújítására kiírt tendert

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által a MOL Bubi megújítására kiírt tendert. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban közlekedők jövő tavasztól használhatják a megújult szolgáltatást - áll a BKK közleményében.

Borongós szerdánk lesz

Emellett meg is fagyunk.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

A járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Bezárt a hévízi tófürdő

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják - tájékoztatta a hévízi önkormányzat kedden.

van még itt cikk a témában:

Ma van a vashiány napja!

Elő a mogyoróval, sertésmájjal, babbal, borsóval, és lencsével!