Gareth Bale a magyarok elleni meccs után is nyomott egy fricskát a Real Madridnak

Vágvölgyi Bálint
2019. november 20. szerda, 16:25
Tiszteletlen?
Wales. Golf. Madrid - ebben a sorrendben

 

- feliratú zászló előtt ünnepelték a magyarok elleni 2-0-s győzelem a walesi fociválogatott tagjai, amivel eldőlt, hogy a 2016-os kontinensviadal után ismét ott lesznek az Eb-n.

 

No Context Wales on Twitter

WALES, GOLF, MADRID...in that order!! #WALHUN #TogetherStronger #Bale https://t.co/GRJ5cps1Dp


A zászlón látható felirat Gareth Bale-nek, a walesiek és a Real Madrid sztárfocistájának szólt, akiről mostanában azt lehetett hallani, hogy Madridban a golf számít a legszórakoztatóbb időtöltésének. A szlogent egyébként még  az Azerbajdzsán elleni meccsen kezdték el énekelni a walesi szurkolók. A videón látható, hogy Bale is a zászló mögött örömködik - kíváncsiak vagyunk, mit szólnak ehhez a Realnál.

 

A 30 éves walesi szélső 2013-ban igazolt a Real Madridhoz, amellyel egyebek mellett négy Bajnokok Ligája-trófeát nyert, de gyakori sérülései miatt még így sem tudott folyamatosan a képességeinek és az elvárásoknak megfelelően teljesíteni. Az elmúlt átigazolási időszakokban ezért mindig visszatérő témát szolgáltatott esetleges távozása, Zinédine Zidane madridi vezetőedző a közelmúltban úgy fogalmazott Bale-re utalva: "ha holnap elmegy, annál jobb".

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás