Egy wimbledoni séf újragondolta a britek egyik kedvenc nyári desszertjét, a tejszínes epret. A finomságot ebben az időszakban rengetegen fogyasztják, hiszen jól esik a hűsítő gyümölcs, miközben a tenisztornát nézik az emberek.
Nagyokat pisloghattak viszont azok, akik az Ely's vendéglőben fogyasztották el a desszertet, ugyanis az ottani séf tejszínhab helyett
A séf azt mondja, hogy szerinte a salátaöntet teljesen jól kiemeli az eper ízét, ráadásul olyan élményt nyújt a vendégeknek, amilyet máshol még biztos nem tapasztaltak. Bernado Garea szerint hasonló ízvilágot ért el a találmányával, mint azok, akik ecettel párosították a gyümölcsöt. Garea azt is elmondta, hogy a salátaöntet savanykás íze tökéletes az édes eper mellé.
A séf azonban nem akarja örökre az étlapon tartani a desszertet, csak addig, amíg lemennek a wimbledoni játékok. Addig viszont tuti össze gereblyéz magának egy nagyobb összeget, ugyanis egy kis tál salátaöntetes eperért 1500 forintnyi összeget kér.
(Mirror)