HIRDETÉS

Friss hír: Lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt

ugytudjuk.hu
2019. november 6. szerda, 10:20
Szerdán jelentette be.

A győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere, politikus ezt a győriekhez írt szerdai nyílt levelében jelentette be, amelyet eljuttatott az MTI-hez is.

 

Mint írta, a folyamatos vádaskodás ellenére azért nem mondott le eddig, mert szerette volna, hogy a városnak olyan polgármestere legyen, akit a győriek megválasztottak és képes Győrt vezetni. Hozzátette: szereti Győrt, ezért nem szeretné a személyével és a vele történtekkel hátráltatnia város további fejlődését, így lemond polgármesteri tisztségéről.

 

"Levonom a konzekvenciákat és vállalom a felelősséget"

 

- hangsúlyozta a politikus.

 

Most éppen Győr fideszes polgármesteréről került elő szexfotó

Farkas Bazsi Egy hét, két szexbotrány. Nagyjából így lehetne jellemezni a mostani kampány finist. A múlt héten, szombaton jelent meg ugyanis az a szórólap, ami Budaörs polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról (Budaörs Fejlődéséért Egyesület) készült szexvideót promózza.

 

Borkai Zsoltról az önkormányzati választások előtt egy - magát az ördög ügyvédjének nevező - ismeretlen tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a polgármester több ember társaságában volt látható szexuális aktus közben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás