FOTÓK - Izzott a levegő a hastáncosok műsora alatt a Savaria Karneválon

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 23. péntek, 18:43
Aki nem volt ott, sajnálhatja.

Tobischka Kata és az 1001 Tánccsoport lépett fel hastánc előadásával a Savarai Karneválon pénteken. Bemutatkozott Gyécsek Blanka, Horváth Hanna, Horváth Hanni, Horváth Kata és Kőhalmi Hanna, akik több éves táncos és színpadi múlttal rendelkeznek.

 

9 éve fellépői a Savaria Történelmi Karneválnak!

 

Paizer Alíz, Ipkovics Ági és Tobischka Kata 2003 óta táncolják a keleti táncok több válfaját. 2005 óta a Karnevál fellépői, kilenc éve szervezői a Keleti Udvarnak. Déri Kata 12 éve éli meg mindennapjaiban is a hastánc varázsát. Gyakori színpadi szereplései mellett neves versenyeken ezüst és bronz minősítéseket szerzett. Útján kísérték kisérték: Kecskés Andrea, Novák Viktória, Shamila, Habda Viktória, Gyürü Zsuzsa.

 

 

Tácsik Gabriella és a Thara Tánciskola - Esztergom – hastánc előadásával kápráztatta el a nagyérdeműt. A Thara Tánciskola idén harmadszor szórakoztatta a karnevál résztvevőit! Az idei évben is izgalmas, játékos, koreográfiákkal és különleges zenékkel készültek a látogatók számára.

 

 

A Thara Tánciskola idén harmadszor szórakoztatja a karnevál résztvevőit! Az idei évben is izgalmas, játékos, koreográfiákkal és különleges zenékkel készül a látogatók számára.

 

Francsics Viktória közel 8 éve táncol - eleinte hastáncot majd a Bollywood stílust. Többször vett részt hazai versenyeken és fesztiválokon. Célja, hogy minél többen megismerjék ezt a vidám és mozgalmas tánc stílust.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás