HIRDETÉS

Forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathelyen a keddi Falco-Körmend derbi miatt

Vágvölgyi Bálint
2019. június 17. hétfő, 19:14
Mutatjuk, pontosan mikor és hol.

Az Arena Savariában június 18-án rendezik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend kosárdöntő második meccsét, ami miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathelyen.

 

Lezárásra kerül 17 órától 21 óráig a Hadnagy utcának a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakasza.

 

A hazai szurkolók a Sportcsarnokba az Eperjes utcai főbejáraton keresztül juthatnak be és a mérkőzést követően ugyanitt hagyhatják majd el az épületet; a vendégszurkolók mozgása pedig a Lipp Vilmos utca felől biztosított. A lezárással érintett területre – az ellenőrzést követően – az engedéllyel, illetve érvényes belépőjeggyel, vagy lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.

 

Forgalomkorlátozás Szombathelyen - Google My Maps

Az Arena Savaria Sportcsarnokban 2019. június 18-án a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend csapatai között megrendezésre kerülő kosárlabda-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.


A vendégszurkolók parkolás céljából a sportcsarnok mögötti zárt területet, illetve a sportcsarnok és a zárt parkoló között található területet használhatják. A hazai szurkolók a Hadnagy utcában, valamint a környező utcákban parkolhatnak járműveikkel.

 

(via police.hu)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás