Fóliáznád a verdád? Csapasd a Füzi Wrap & Fólia Design-nal

Ugytudjuk.hu

2020-03-23 08:13:00
Szombathelyen a Zanati út 30. alatt nyitottak új műhelyt a srácok.

Alapvetően két esetben választ valaki fóliát az autóüvegre: egyrészt a hővédelem, másrészt a biztonság az, ami előtérbe kerül. Nem mellesleg a kocsi megjelenése is exkluzívabb lesz tőle.

Több árnyalat is létezik, a sötétebbek természetesen több fényt nyelnek el, így a napsugarak melegítő hatása is jócskán lecsökken. De további előny lehet, hogy az autóba sem látni be kívülről, így egy autófeltörés kevésbé valószínű. Aki pedig nem szeretne sötétítést, az világosabb árnyalatot is választhat, hiszen már ezek is nyújtanak egy alap szintű hővédelmet. Ez pedig nem csak a sofőr, hanem a hátul utazó gyermekek megóvása miatt is fontos.

A hátsó oldalablakokra, valamint a hátsó szélvédőre bármilyen sötét árnyalat választható, de a tévhittel ellentétben az első szélvédőre, és az első oldalablakokra is kerülhet fel fólia. Itt is a fényáteresztő-képesség számít, de figyelembe kell venni a gyári sötétítés mértékét is.

Amire viszont sokan nem gondolnak, hogy az autóüveg-fólia egy baleset esetén is védelmet ad: nem hagyja szilánkosra törni a bepókhálósodott üveget. Erre a célra külön termékcsalád is létezik, így akinek ez a szempont a fontos, szintén megtalálja a számára megfelelő megoldást.

A tendencia egyébként azt mutatja, hogy egyre többen használnak ablakfóliát, hiszen elhanyagolható összegért cserébe jóval hűvösebb lesz tőle az autóban, illetve a biztonságot is növeli. Egy átlagos Opel Astra, Skoda Octavia vagy Ford Focus “B oszlop” mögötti, általános sötétítése listaáron már 36 ezer forintból kijön!

A Füzi Wrap & Fólia Design a Skyfol termékei közül a felső 3 kategóriát használja a magas minőség érdekében. De az ablakfóliákon kívül úgynevezett kőfelverődés elleni termékekkel is foglalkozik a cég. A PPF kővédő fóliázás jelenleg az egyetlen olyan technológia, amely telepítés után nagymértékben ellenáll a használat során felmerülő fizikai behatásoknak, amik leggyakrabban az autók elejét teszik tönkre. Emellett hatékony védelmet biztosít kisebb horzsolások és parkolási sérülések ellen is. Ez alapesetben egy teljesen áttetsző fóliaréteg, így a védelem felhelyezése után nem okoz színeltérést az autó többi eleméhez képest. A Füzi Wrap & Fólia Design által használt fólia ráadásul öngyógyuló, ebből kifolyólag a mosási és egyéb mikrokarcolások hő hatására teljesen eltűnnek a felületből. A cég egyébként jelenleg az egyetlen vállalkozás Vas megyében, ami a STEK prémium minőségű kőfelverődés-védő fóliáit használhatja. 

Emellett a lámpák fóliázását is meg tudják oldani, ami nem csak a kövektől, hanem a mattulástól is megvédi a fényszórót. Továbbá az épület- és kirakatfóliázás is megoldható az ügyfél kérése szerint.

Sőt, a teljes kocsit is el tudják látni bármilyen színű vagy fazonú fóliával, így egy olyan, eltávolítható réteget kap az autó, aminek hála úgy változtathatjuk meg kedvünk szerint a jármű színét, hogy az rombolás nélkül is visszaalakítható lesz!

Az elmúlt időszakban egy teljes körű szolgáltatást nyújtó csapat állt össze a Füzi Wrap & Fólia Design-nál, így az autót csak le kell adni a megbeszélt időpontra, és mindent elintéznek, kezdve az esetleges szétszereléstől a polírozáson át a tisztításig. Ehhez pedig az Air Polir Autókozmetika is rendkívül nagy segítséget nyújt.

A Füzi Wrap & Fólia Design Szombathelyen, a Zanati utca 30. alatt található, de érdemes megnézni a vállalkozás Facebook és Instagram oldalát is, ahol számos munkájukat bemutatták már.

Vajon a te kocsid lesz a következő?

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Ingyenes koronavírus-tesztelést követelnek az ellenzéki pártok

Közgazdászok becslése szerint ez 35-40 milliárdba kerülne.

Rakitic nem lép pályára többet a horvát válogatottban

Az ex-Barcás középpályás 106-szor játszott a válogatottban.

Az amerikai hírszerzés szerint egy kanadai nő küldhetett mérget Trumpnak

A méreg postán érkezett, egészen a Fehér Házig jutott.

Koronavírus-fertőzés miatt határozatlan ideig bezár a nemrég átadott győri jégpálya

A győri jégkorongklub dolgozói közül ketten produkáltak pozitív tesztet.

A TASZ szerint alapjogsértő a kormány tétlensége a koronavírus második hullámában

A koronavírus nemcsak az egészségügyi és járványügyi rendszerek számára jelent globális kihívást, hanem egyben a jogállami működés erőpróbája is.

Ungár Péter: az Alzheimer-kórban szenvedők méltóságát meg kell őrizni!

Az LMP álláspontja szerint a demencia, az Alzheimerrel élő családtagok gondozása nem csupán a család felelőssége.

A farokcsóválásé volt a főszerep Szombathelyen

Az Állatvédők Vasi Egyesülete szombaton tartott örökbefogadó napot, a négylábúak legnagyobb örömére.

Még a minisztert is félretájékoztatták azért, hogy ne derüljön ki: nincs elég dolgozó

Tanulságos történet egy szociális otthonról, egy állami hivatalról és egy félretájékoztatott miniszterről.

Horrorkecske tart rettegésben egy családot Kőszegen

Nemrég egy vasvillával próbálták sakkban tartani a tyúkólba betört, párosodni óhajtó Rambót.

Megszületett Léna, Nadin és Ménrót

Szombathelyi anyakönyvi hírek.

LMP: a Fidesz folytatja háborúját a közalkalmazotti státusz ellen

A párt szerint a kormánypárt bojkottálta az országgyűlés bizottsági ülését.

Pozitív koronavírus-teszt miatt elmarad az SZKKA Fradi elleni meccse

A pótlás időpontjáról később születik döntés.

Zöldségenként 10 nap elzárást kapott egy paprikatolvaj

7 paprikát zsákmányolt, most 70 napig lesz hűvösön.

Tévés lesz az SZKKA hétvégi bajnokija

Az MTK-hoz látogatnak majd a szombathelyi kézis lányok.

Le fogsz döbbenni, hogy honnan is ered a szív ábrázolása

A meleg érzelmek helyett, sokkal inkább egy hidegvérű hüllőhöz van köze. 

van még itt cikk a témában:

Soha többé kijelzőtörés vagy karcolódás?

Az új Gorilla Glass üveg megalkotói azt mondják, most már nyugodtan zsebre vághatjuk a telót akár a kulcscsomónk mellé is.

Elfogták a mentősöket dobáló férfit

Kamerafelvételek alapján találták meg.