Fóliáznád a verdád? Csapasd a Füzi Wrap & Fólia Design-nal

Jutányos Áron 2020-03-23 08:13:00
Szombathelyen a Zanati út 30. alatt nyitottak új műhelyt a srácok.

Alapvetően két esetben választ valaki fóliát az autóüvegre: egyrészt a hővédelem, másrészt a biztonság az, ami előtérbe kerül. Nem mellesleg a kocsi megjelenése is exkluzívabb lesz tőle.

Több árnyalat is létezik, a sötétebbek természetesen több fényt nyelnek el, így a napsugarak melegítő hatása is jócskán lecsökken. De további előny lehet, hogy az autóba sem látni be kívülről, így egy autófeltörés kevésbé valószínű. Aki pedig nem szeretne sötétítést, az világosabb árnyalatot is választhat, hiszen már ezek is nyújtanak egy alap szintű hővédelmet. Ez pedig nem csak a sofőr, hanem a hátul utazó gyermekek megóvása miatt is fontos.

A hátsó oldalablakokra, valamint a hátsó szélvédőre bármilyen sötét árnyalat választható, de a tévhittel ellentétben az első szélvédőre, és az első oldalablakokra is kerülhet fel fólia. Itt is a fényáteresztő-képesség számít, de figyelembe kell venni a gyári sötétítés mértékét is.

Amire viszont sokan nem gondolnak, hogy az autóüveg-fólia egy baleset esetén is védelmet ad: nem hagyja szilánkosra törni a bepókhálósodott üveget. Erre a célra külön termékcsalád is létezik, így akinek ez a szempont a fontos, szintén megtalálja a számára megfelelő megoldást.

A tendencia egyébként azt mutatja, hogy egyre többen használnak ablakfóliát, hiszen elhanyagolható összegért cserébe jóval hűvösebb lesz tőle az autóban, illetve a biztonságot is növeli. Egy átlagos Opel Astra, Skoda Octavia vagy Ford Focus “B oszlop” mögötti, általános sötétítése listaáron már 36 ezer forintból kijön!

A Füzi Wrap & Fólia Design a Skyfol termékei közül a felső 3 kategóriát használja a magas minőség érdekében. De az ablakfóliákon kívül úgynevezett kőfelverődés elleni termékekkel is foglalkozik a cég. A PPF kővédő fóliázás jelenleg az egyetlen olyan technológia, amely telepítés után nagymértékben ellenáll a használat során felmerülő fizikai behatásoknak, amik leggyakrabban az autók elejét teszik tönkre. Emellett hatékony védelmet biztosít kisebb horzsolások és parkolási sérülések ellen is. Ez alapesetben egy teljesen áttetsző fóliaréteg, így a védelem felhelyezése után nem okoz színeltérést az autó többi eleméhez képest. A Füzi Wrap & Fólia Design által használt fólia ráadásul öngyógyuló, ebből kifolyólag a mosási és egyéb mikrokarcolások hő hatására teljesen eltűnnek a felületből. A cég egyébként jelenleg az egyetlen vállalkozás Vas megyében, ami a STEK prémium minőségű kőfelverődés-védő fóliáit használhatja. 

Emellett a lámpák fóliázását is meg tudják oldani, ami nem csak a kövektől, hanem a mattulástól is megvédi a fényszórót. Továbbá az épület- és kirakatfóliázás is megoldható az ügyfél kérése szerint.

Sőt, a teljes kocsit is el tudják látni bármilyen színű vagy fazonú fóliával, így egy olyan, eltávolítható réteget kap az autó, aminek hála úgy változtathatjuk meg kedvünk szerint a jármű színét, hogy az rombolás nélkül is visszaalakítható lesz!

Az elmúlt időszakban egy teljes körű szolgáltatást nyújtó csapat állt össze a Füzi Wrap & Fólia Design-nál, így az autót csak le kell adni a megbeszélt időpontra, és mindent elintéznek, kezdve az esetleges szétszereléstől a polírozáson át a tisztításig. Ehhez pedig az Air Polir Autókozmetika is rendkívül nagy segítséget nyújt.

A Füzi Wrap & Fólia Design Szombathelyen, a Zanati utca 30. alatt található, de érdemes megnézni a vállalkozás Facebook és Instagram oldalát is, ahol számos munkájukat bemutatták már.

Vajon a te kocsid lesz a következő?

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Előkerült a pénteken eltűnt kőszegi lány

Nórát tegnap már a rendőrség is kereste.

Bolti tolvajt keres a győri rendőrség

A férfi több alkalommal lopott ugyanabból az üzletből.

A koronavírus miatti távolságtartásra hívja fel a figyelmet 5 világmárka

Ennél ötletesebben nem lehet bemutatni, hogy miért kell messzebb állnunk a másiktól.

Ma akár 20 fok is lehet

De te azért csak maradj otthon.

170 millió forintért húzták ma a számokat

Nem giganyeremény, de így is szép összeg.

Egy nap alatt több mint hétszázzal emelkedett a brit halálos áldozatok száma

Közben a miniszterelnök továbbra is a házi karanténból vezeti az országot.

Húsvéti sonkákat ellenőriztek, apróbb hibákat találtak

A 22 vizsgált sonkából 18-nál találtak valamit.

Egy kínai kutatás szerint a macskák kifejezetten könnyen elkaphatják a koronavírust

A gazdiknak azt tanácsolják, hogy szigeteljék el magukat a kedvenceiktől, ha megjelennek a tünetek.

Így buliznak a finnek az internet egyik legnagyobb slágerére

Pár hete erkélybulikon pörög a jól ismert 'Homokvihar'.

Több koronavírusfertőzéses beteget diagnosztizáltak egy fővárosi idősotthonban

Öt embert szállítottak kórházba a Pesti Úti Idősek Otthonából koronavírus-fertőzés gyanúja miatt.

A sztriptíztáncosból lett művésznő a festészetben is kamatoztatja nőiességét

A megrendelők plusz ajándékokat is kapnak a megrendelt kép mellé.

van még itt cikk a témában: