Fojtogatta áldozatát, mert a nő visszautasította

Papp László Tamás 2020-09-23 18:26:00
Erőszakos szexuális zaklató pere folytatódott a Győri Törvényszéken.

Bizonyítással folytatódott tegnap az ügy, melynek a vádirata szerint a vádlott 2015 óta párkapcsolatot szeretett volna létesíteni a sértettel, aki a közeledését mindvégig elutasította, azonban ennek ellenére zaklatta. Emiatt a sértett számos feljelentést tett, ezen büntetőeljárások ideje alatt 2018 nyarán a vádlott összetalálkozott a nővel és  annak párjával. Ekkor az autójából kiszállva trágár kifejezésekkel, életveszélyesen megfenyegette a nő partnerét, majd amikor a nő a rendőrséget hívta, elment a helyszínről - derül ki a vádiratból.

Egy hónappal később azonban ismét összetalálkoztak. Ekkor a vádlott a saját autójával hátratolatott, majd hátulról szándékosan belehajtott a sértettek autójába. Amikor mindannyian kiszálltak az autókból, a vádlott támadólag lépett fel,a nő a rendőrséget akarta hívni, és kivette a vádlott autójából a kulcsot, hogy ne tudjon ismét elmenekülni. Ekkora vádlott a nő nyakát megfogta és szorongatni kezdte. A bántalmazásnak a sértett élettársa akart véget vetni, ekkor azonban a vádlott megütötte. A több ütésből nem mindegyik találta el a sértettet, azonban amelyik eltalálta, olyan erejű volt, hogy a sértett az ütéstől elesett és feje a betonnak csapódott, az esés következtében agyzúzódást szenvedett el, amely életveszélyes sérülés, nem zárható ki, hogy idegrendszeri zavarok keletkeznek belőle a későbbiekben – tartalmazza a vádirat.

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.