Felkészülési meccsen játszott döntetlen Ausztriában a Szombathelyi Haladás

Vágvölgyi Bálint
2019. október 11. péntek, 18:57
Egy próbajátékos is feltűnt a zöld-fehéreknél.

Edzőmeccset játszott péntek délután a Szombathelyi Haladás Ausztriában, a másodosztályú Vorwarts Steyr csapatával. A szombathelyieknél próbázik a korábban a Puskás Akadémiában, legutóbb Győrött játszó, jelenleg csapat nélküli belső védő, Tar Zsolt. Sérülés miatt Bosnjak Predrag nem lépet pályára, Nyári Patrik, Kiss Bence és Tóth-Gábor Kristóf pedig korosztályos válogatottaknál szerepelnek - írja a haladas.hu.

 

A nyolcadik percben megszerezték a vezetést az osztrákok. Nem kellett sokat várni, a 21. percben egyenlített a Haladás: Németh Márió indította a jobb oldalon Novákot, aki betört a tizenhatoson belülre, középre adott labdáját Gaál az üres kapuba helyezte (1-1). Tíz perccel a szünet előtt Novák egyedül törhetett a kapura, de a bal sarok mellé lőtt.

 

A második félidőben az osztrákok átlövésekkel veszélyeztettek, a Hali előtt is adódott néhány lehetőség. A végére már csak mezőnyben küzdöttek egymással a csapatok, az eredmény nem változott.

 

Vorwarts Steyr–Szombathelyi Haladás 1-1 (1-1)
Haladás: Rózsa (Gyurján, 46.) – Habovda, Jagodics (Jancsó, 46.), Tar, Németh Milán – Eszlátyi (Szalay, 46.), Holdampf, Németh Márió, Tóth M. – Novák, Gaál (Füleki, 75.). Edző: Supka Attila

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás