Fotó: Pixabay

Feljelentette a barátnőjét egy vegán nő, mert részegen csirke nuggets-t etetett vele

ugytudjuk.hu
2019. október 11. péntek, 12:40
A nő annyira részeg volt, hogy nem vette észre, hogy húst eszik.

Feljelentette a barátnőjét egy 24 éves vegán nő egy ferde este után. A vegán nővel ugyanis csirke nuggets-t etetett a barátnője, csak ő közben annyira részeg volt, hogy fel sem fogta, mi történik.

 

A barátnő viszont elkövette azt a hibát, hogy videóra vette, ahogy megszívatja a vegán ismerősét, majd a felvételt meg is osztotta néhány közösségi oldalon, mellette pedig kommentekben kezdte becsmérelni a 24 éves fiatalt.

 

A lány azért annyira még magánál volt, hogy megkérdezte az ismerősét, hogy tényleg vegán kaját adott-e neki, amire ő azt válaszolta, hogy persze. Másnap aztán a testvére írt neki egy sms-t, hogy nézze meg a barátnője Snapchatjét, a lány ekkor jött rá, hogy eléggé átvágták a hússal. Ezután pedig olyan videók jelentek meg, amin a "barátai" kifigurázták a lányt, úgy tettek, mintha sírnának, amiért csirkét ettek.

 

A 24 éves nő gyorsan lefotózta a videókat, majd elment a képekkel a rendőrségre, ahol feljelentést tett. A rendőrség végül három embert gyanúsított meg amiért trükköztek a lány kajájával.

 

A lány Redditen osztotta meg a történetét, az oldal felhasználóitól azt kérdezte, hogy vajon hiba volt-e megtennie a feljelentést. A legtöbb hozzászóló azt mondta, nem ő a hibás az esetben, a barátai nem tudhatták, hogy akár ételallergiája van-e, ezért még kórházba is kerülhetett volna a szívatás után. Mások szerint azért a feljelentés egy kicsit sok, még akkor is, ha seggfejként viselkedtek a barátai a lánnyal.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás