Fekete-Győr András: alig várom, hogy Szombathelyt megnyerje az ellenzék!

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 11. szerda, 10:03
A Momentum elnöke az ATV-n beszélt arról, hogy hol a legerősebb az ellenzéki összefogás.

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt a vendége. A politikus a műsorvezetővel többek között arról beszélt, hogy mi lesz az ellenzéki összefogások sorsa az október 13-i, önkormányzati választások után.

 

Fekete-Győr szerint izgalmas lesz azoknak a településeknek az élete, ahol egy-egy összefogás fog kormányozni a jövőben. Kiemelte Szegedet, ahol szerinte Botka László minden bizonnyal nyerni fog. Azt mondja, hogy

 

Szegeden nagyon jó az együttműködés, pont úgy, mint Szombathelyen,

 

majd hozzátette, hogy alig várja, hogy Szombathelyt megnyerje az ellenzék.

 

 

A Momentum elnöke ezután arról mesélt, hogy iszonyatosan szereti a szombathelyi ellenzék jelöltjeit, főleg Nemény András, a polgármesterjelöltet, így nyugodtan mondta azt a műsorban, hogy a város jó kezekben lesz október után. 

 

Fekete-Győr azért azt is bevallotta, hogy nem tudna minden egyes összefogásért ilyen kezességet vállalni. Abban reménykedik, hogy ha mást nem, az elmúlt nyár óta megtanulták elfogadni egymást, reméli, hogy együtt tudnak majd dolgozni a képviselők. Végül elmondta, hogy az ő álláspontja szerint rengeteg településen fog többségbe kerülni az ellenzék, még akkor is, ha a polgármester fideszes marad. Így a polgármestereknek ellensúly mellett kell dolgoznia, ami izgalmas szituációkat hoz majd magával.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás