Fotó: Hello Magazine

Fapados járattal ment nyaralni Vilmos herceg és Katalin hercegnő

Fehér Buda
2019. augusztus 23. péntek, 15:00
Egyesek szerint Vilmos így akarta megtrollkodni az öccsét.

Vilmos herceg és Katalin hercegné fapados járattal repült Aberdeenbe. A járaton egy repjegy durván 25 ezer forintba került, ami meghökkentően alacsonynak számít, hiszen a királyi család tagjairól van szó. A pár a gyermekeikkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel mentek az útra, rajtuk kívül csak a gyermekek bébiszittere tartott velük.

 

A döntés, hogy a királyi pár olcsóbb járaton utazzon, talán nem kavart volna akkora port Angliában, ha a britek éppen nem azért szidnék Harry herceget és Meghan Marklet, mert az elmúlt két hétben négyszer repültek magánrepülővel. A magánrepülők pedig eléggé környezetszennyezőek, ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyi üzemanyagot használnak ahhoz, hogy egy maréknyi embert eljuttassanak egyik helyről a másikra.

 

 

Harry és Meghan egyébként Sir Elton John kérésére repültek a franciaországi Nizzába, az énekes azt mondja, hogy ő ragaszkodott a magánrepülőkhöz, mert így nagyobb biztonságot tudott nyújtani a hercegnek és a hercegnőnek. Más hírességek is, köztük Ellen Degeneres, és Pink is kiállt a királyi pár mellett. Jameela Jamil, a Good Place sztárja pedig egyenesen lehülyézte azokat, akik azért kampányolnak, hogy a királyi család tagjai fapados járatokon utazzanak. A színésznő szerint ugyanis ez nem csak rájuk, hanem a többi utasra nézve is veszélyes lenne, hiszen a királyi családot rendszeresen érik fenyegetések.

 

A britek szerint egyébként nem véletlen, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg éppen most döntött úgy, hogy olcsóbb géppel utaznak. Vilmos és Harry kapcsolata ugyanis az elmúlt időszakban igencsak megromlott, sokak szerint Vilmos így akarta körbetrollkodni az öccsét. 

 

(Metro)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás