Fapados járattal ment nyaralni Vilmos herceg és Katalin hercegnő

Fehér Buda 2019-08-23 15:00:00
Egyesek szerint Vilmos így akarta megtrollkodni az öccsét.

Vilmos herceg és Katalin hercegné fapados járattal repült Aberdeenbe. A járaton egy repjegy durván 25 ezer forintba került, ami meghökkentően alacsonynak számít, hiszen a királyi család tagjairól van szó. A pár a gyermekeikkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel mentek az útra, rajtuk kívül csak a gyermekek bébiszittere tartott velük.

A döntés, hogy a királyi pár olcsóbb járaton utazzon, talán nem kavart volna akkora port Angliában, ha a britek éppen nem azért szidnék Harry herceget és Meghan Marklet, mert az elmúlt két hétben négyszer repültek magánrepülővel. A magánrepülők pedig eléggé környezetszennyezőek, ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyi üzemanyagot használnak ahhoz, hogy egy maréknyi embert eljuttassanak egyik helyről a másikra.

Harry és Meghan egyébként Sir Elton John kérésére repültek a franciaországi Nizzába, az énekes azt mondja, hogy ő ragaszkodott a magánrepülőkhöz, mert így nagyobb biztonságot tudott nyújtani a hercegnek és a hercegnőnek. Más hírességek is, köztük Ellen Degeneres, és Pink is kiállt a királyi pár mellett. Jameela Jamil, a Good Place sztárja pedig egyenesen lehülyézte azokat, akik azért kampányolnak, hogy a királyi család tagjai fapados járatokon utazzanak. A színésznő szerint ugyanis ez nem csak rájuk, hanem a többi utasra nézve is veszélyes lenne, hiszen a királyi családot rendszeresen érik fenyegetések.

A britek szerint egyébként nem véletlen, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg éppen most döntött úgy, hogy olcsóbb géppel utaznak. Vilmos és Harry kapcsolata ugyanis az elmúlt időszakban igencsak megromlott, sokak szerint Vilmos így akarta körbetrollkodni az öccsét. 

(Metro)

Szólj hozzá!

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Újra lesz Schumacher a Forma-1-ben

A Hass bejelentette a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick leigazolását.

Az SZKKA edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Erről szólt a legutóbbi győri COVID-híradó

Dézsi Csaba András vírusműsora az alábbiakról tájékoztatott.

Meghátrál a főváros: Nem kötnek szerződést az offshore hátterű céggel

Karácsony: "Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai."

Nagy-Britanniában engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina forgalmazását

Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa, amely hatósági jóváhagyást adott egy koronavírus-vakcina alkalmazására.

Trokán Péter felépült a koronavírusból

Két hétig feküdt kórházban a színész.

Duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi polgármester, de lehet, hogy túl későn

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Két és félmillió kilométert balesetmentesen?

Igen, lehetséges. A Volánbusz 1065 autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el a közelmúltban a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

Újból jár a kisfiú, akit tavaly dobtak ki a Tate Modern 10. emeletéről

Ugyan még segítségre van szüksége, de a zuhanás óta már sokat javult az állapota.

A Csepel nyerte a MOL Bubi megújítására kiírt tendert

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által a MOL Bubi megújítására kiírt tendert. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban közlekedők jövő tavasztól használhatják a megújult szolgáltatást - áll a BKK közleményében.

Borongós szerdánk lesz

Emellett meg is fagyunk.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

A járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Bezárt a hévízi tófürdő

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják - tájékoztatta a hévízi önkormányzat kedden.

van még itt cikk a témában: