A gyenge utolsó negyednek köszönhetően kikapott a Falco

Vágvölgyi Bálint 2018-12-23 19:54:00
Az utolsó játékrészben 14 pontot vert a szombathelyiekre a Jászberény.

A Falco a Váradi - Norfleet, Pustahvar, Balmazovic, Reddic összeállításban kezdte a meccset - kezdte a meccs tudósítását a csapat hivatalos honlapja. Már 12 másodperccel a feldobás után Pustahvar sikeres triplát engedett el, majd Reddic nem hibázott közelről, 0-5. A 2. perc végén Reddic újra betalált, majd Coleman sikeres büntetői jelentik az első hazai pontokat, 2-7. Ezután Reddic csak 1 büntetőt értékesített, viszont Rakic kétszer is betalált közelről, majd Váradi is pontos volt, a negyed felénél 6-10. Aleksandrov is feliratkozott a pontszerzők közé, majd büntetőből is sikeres, ehhez még jött Coleman duplája és 15-14-nél először vezet a Jászberény. Csak másodpercekig volt ott az előny, mert Váradi büntetőkből újra megfordította az eredményt, 15-16. Aztán az utolsó pillanatokban Pitts is hozzátette a magáét, ezzel 17-16 a negyed vége.

Pitts triplájával indul a második negyed, majd Curry szerzett egy triplát, 20-19. Tóth Norbert közelijével újra vezetünk, 20-21. Minimális jászberényi vezetésnél Gasper Okorn kért időt a negyed felénél. Coleman egy büntetőt bedobott, egyet kihagyott, majd Pitts közelijével már 27-23 volt az állás. Tóth Norbert büntetői révén zárkózott a Falco. Pantelic büntetője után Pitts technikait vétett. Balmazovic triplája nagyon jókor, a szünet előtt 1 perccel jött, 30-31-re vezetett a szombathelyi csapat. Több kosár nem is esett az első félidőben.

A második félidő Balmazovic triplájával indult, majd Coleman zsákolt, 32-34. Balmazovic újabb tripla szerzett, 32-37. Pantelic mezőnyből volt eredményest, majd büntetőt is értékesít, aztán Curry-kosár követlezett, 35-39. A negyed közepén 42-44 volt az állás. Pustahvar közelről dobott a kosárba, Curry pedig nagyon távolról, 42-49. Aleksandrov sikeres büntetői, majd Balmazovic immár ötödik triplája következtek, 44-52-nél jött is a hazai időkérés. Coleman is betalált kintről, aztán büntetőből Balmazovic, majd Curry közelről volt eredményes, ezzel már 47-55. A záró felvonás előtt nyolc ponttal vezetett a Falco.

A negyedik negyedben nem adták fel a hazaiak, Aleksandrov triplával nyitott, 50-55. Pustahvar triplája a Falco szempontjából jókor jött, majd Pitts büntetőből volt eredményes, 52-58. Váradi Benedek közelről talált be, majd Pitts szépített büntetőkből, 54-60. A vége előtt 6 perccel Pitts triplájával egészen közel került a hazai csapat a sárga-feketékhez, 57-60. Okorn időt kért. A negyed felénél mindkét oldalon sok volt a hiba, majd Aleksandrov talált be, amire Norfleet egy hármast válaszolt, 59-63. Pitts egyenlített, 63-63. Ezután át is vette a vezetést a hazai csapat. Tóth Norbert és Curry pontjaival is egál volt az eredmény, 67-67. A végjátékot elrontotta a Falco, 73-67-re nyert a Jászberény.

JP Auto-Jászberényi KSE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 73-67 (17-16, 13-15, 17-24, 26-12)

JKSE: Pitts 23/6, Rakics 9/3, Coleman 16/3, Alekszandrov 19/3, Pantelics 4. Csere: Kerpel-Fronius 2, Brbaklics -, Cseh -.

Falco: Norfleet 5/3, Váradi 8, Pustahvar 8/6, Balmazovic 16/15, Reddic 7. Csere: Tóth N. 7, Bíró -, Curry 16/12.

Szólj hozzá!

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.