Ezzel játszhatunk júniusban PS4-en és Xbox One-on

Szabó Mátyás 2020-06-13 11:55:00
Az Xbox tulajdonosok most elmorzsolnak néhány könnycseppet.

A PlayStation Plus és az Xbox Live Gold előfizetők a multiplayer lehetőség, az avatarok, a profilképek, témák és egyebek mellett minden hónapban kapnak néhány játékot “ingyen”, amit utána meg is tarthatnak.

Mit kapnak most?

A PS tulajok örülhetnek, mivel 2 nagy címmel ajándékozta meg őket a Sony.

Ezek pedig a 2017-es Star Wars: Battlefront 2 és a szintén 2017-es Call of Duty: World War II.

Mindkét játék erősen multiplayer orientált, viszont mindkettőben van egy elég erős single kampány is. Ha szeretjük az fps shootereket akkor gond nélkül elmerülhetünk a játékokban néhány napra. 

A Battlefrontban 2 sztorija a Jedi Visszatér környékén kezdődik és teljes mértékben a kánon része. Van lehetőség co-op módban is játszani a történet egy részét, szóval szóljatok a spanoknak!

Star Wars Battlefront II: Full Length Reveal Trailer

Watch the full length reveal trailer for Star Wars™ Battlefront™ II from Star Wars Celebration. Discover more: https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/...

 

A World War II a nevéhez hűen a második világháborúba visz vissza minket, ahol a nagyhatalmak oldalán harcolva irthatjuk az ellent változatos hadszíntereken. Ez a CoD is megkapta a 4 fős co-op zombi hentelést és a multi terén sem fogunk csalódni, az elmúlt évek egyik legjobbjának ismertem meg a Call of Duty szériából.

Official Call of Duty®: WWII Reveal Trailer

WWII confirmed. Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in h...

 

A Microsoft közel sem eresztette el magát ennyire, ami a nagy neveket illeti. Igaz, itt 4 játékot kapunk 2 helyett, viszont finoman szólva egyik sem nagy eresztés.

Június 1-től 30-ig szerezhető meg a Shantae and the Pirate's Curse, ami egy 2014-es, 2D-s platform játék. Ez egyébként egy folytatása a Shantae sorozatnak, aminek korábbi részei 2002-ben és 2010-ben jelentek meg. Shantae egy dzsinn lány aki elvesztette a varázserejét, a játék folyamán egy ellenségével összeállva próbálja felszabadítani Sequin Land-et, és közben visszaszerezni varázserejét. 

Hát, nekem eléggé kaotukus, de aki szereti az oldalnézetet az biztosan el tud vele szórakozni pár órát.

Shantae and the Pirate's Curse: Official Launch Trailer

Available NOW for North America on 3DS $19.99 The final chapter in the original Shantae story is her biggest adventure yet! When Shantae loses her genie magi...

 

Június 16-tól július 15-ig begyűjthető az idei évben megjelent Coffe Talk. A játék egy képzeletbeli Seattle-ben játszódik, ahol egy bártulajdonos bőrébe bújhatunk. Tündéknek, orkoknak, sellőknek és mindenféle fantasy lényeknek tudunk kávékat és italokat felszolgálni, közben pedig egy kis betekintést nyerhetünk a magánéletükbe.

Ha valaki chillezni szeretne egy kicsit és/vagy szereti az ilyen jellegű szerepjátékokat, az megtalálhatja benne a számításait.

Coffee Talk - Announcement Trailer

Coffee Talk is a game about listening to people's problems and helping them by serving up a warm drink out of the ingredients you have in stock. It is a game...

 

Június 1-től 15-ig lehet a miénk az először 2005-ben, PS2-re és Xbox Classic-ra kiadott Destroy All Humans! névre keresztelt akció-kaland játék. A történet 1959-ben játszódik. 1947-ben a Földre küldtek egy Cryptosporidium 136 nevű klónt, viszont nyoma veszett. ‘59-ben ismét a bolygónkra küldtek egy klónt, Cryptosporidium 137-et, hogy keresse meg 136-ost és gyűjtsön emberi agyakat, amikből ki tudnak nyerni olyan DNS-t ami megmentheti a fajukat a pusztulástól. 

Destroy all Humans - Trailer E3 2005

null

 

Június 16-tól 30-ig a Sine Mora-t kapják meg az Xbox tulajok. Ez a játék már jóval érdekesebb lehet nekünk, ugyanis a magyar Digital Reality és a japán Grasshopper Manufacture közreműködéséből született és került kiadásra 2012-ben. A Sine Mora világszerte magyar szinkronnal (és persze angol felirattal) jelent meg, mivel a koncepció az volt, hogy egy különleges nyelvet halljanak a játékosok. 

A játék egy horizontális shoot ‘em up game ötletes történettel és a shoot ‘em up játékok közül a mai napig az egyik legmeghatározóbb cím. Mindenképp megér egy próbát!

Sine Mora - Official Launch Trailer [HD]

A diesel-punk shoot 'em up game co-developed by video game band Grasshopper Manufacture and old-timer Digital Reality. http://www.facebook.com/sinemoragame S...

 

Ha esetleg nem tetszenek az Xboxos címek az érintetteknek, vigasztalódjatok azzal, hogy összesen 2200 G-g tudtok kioldani a 4 játékból.

A játékokat mindenképp érdemes hozzáadni az accountotokhoz, mivel Xboxon Gold nélkül, PS-en az aktív tagság ellenében bármikor játszhattok velük a jövőben.

 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.