Ez a csoda számomra egyenlő a Szűz Anya testi megvalósulásával

Barta Helga 2018-10-07 18:21:00
Terhességem 32. hetében mentem el a kedvenc köves boltocskámba segítséget kérni.

Lehet szeretni és távol tartani magad tőle, de ez a csoda számomra egyenlő Szűz Anya testi megvalósulásával. Ha szeretetlen vagy, ha áldozatnak érzed magad, ha keresed a boldogságod, békességed magadban, nagy segítségedre lehet.

Első személyes találkozásom vele állapotos koromban volt, mikor azt hittem nekem most tényleg nincs szükségem plusz rózsaszínre az életemben, hisz magzatom és a velük jött angyalok mindenben segítségemre lesznek. Aztán teltek a hetek és egyre növekedett odabent pocaklakó aki kezdte már kevésbé jól érezi magát. Készülődött kifelé és formálta a testemet.

32. hét után már jöttek a mindennapos komoly derékfájások és fáradékony nehéz lábak. Ekkor mentem el kedvenc köves boltocskámba és kértem segítséget. Egy gyönyörű rózsakvarc szappankövet választottak nekem és azt kérték ezt tegyem a derekamhoz minél több ideig. Eleinte kissé vonakodtam a feladattól és jöttem a kifogásokkal miért is nem fogom használni. Aztán egy nap mikor már felállni is alig tudtam eszembe jutott a kövecske és beraktam a derekamhoz. Pár óra leforgása alatt teljesen elmúlt a fájdalom.

Természetesen másnap reggel már automatikusan nyúltam a kövemhez..... és ez így ment a 42. hétig míg végre megérkezett az első csoda életembe. Másodszorra akkor szerettem bele ebbe az ásványba mikor egy kedves kolléganőm nekem ajándékozott egy általa kevésbé szeretett ékszerét amin tekla gyöngyök mellett rózsakvarc volt. Eleinte csak azért hordtam, mert nem akartam megbántani az ajándékozót. Majd nap mint nap megcsodálták nyakamban az emberek az ékszerem.

Ebben az időszakban nagyon sok lelki harcot vívtam. Elvesztettem egy gyermekem 20. heti magzati állapotában, és egy olyan kapcsolatban éltem ami már megfojtott. Egy év napi hordás után már magam is észrevettem mennyit nevetek és viccelődök másokkal. Ráadásul meghoztam a döntésem, hogy lépek az életemben is egy nagyot, és új életet kezdek. Ez az új élet rengeteg boldogságot és örömöt hozott számomra.

Egy szép napon szétszakadt a nyakamon a láncom és én szépen félretettem mert tudtam már nincs rá szükségem. Aztán eltelt két év és éreztem szükségem lesz rá ezért elkezdtem keresgélni ki tudná átfűzni egykori kedvenc ékszerem. Mire rájöttem ki az aki elkészíti újra ékszerem újabb lelki válságba kerültem. Ma ismét itt hordom a nyakamon és tudom segít, hogy a jelenlegi állapotom ismét boldog és kiegyensúlyozott életembe vigyen vissza.

Kedves Olvasó!

Mindennapi életünk folyamán óvatlan, hogy ne ütközzünk bele olyan weboldalakba, ahol külön életmód rovat, rovatok próbálják kielégíteni mind főzési, mozgási, természetgyógyászati, hagyományos gyógyászat iránti érdeklődésünket. Ezen rovat is azzal a céllal jött létre, hogy kicsit hiányt pótoljunk itt a szűkebb környezetünkben élő emberek bemutatásával, tudásuk tárházának kisebb részleteinek közreadásával. 

Igen vannak emberek akik óvakodnak ezen „varázslók” társaságától, de be kell valljam én bizony nagyon szeretem őket. Mert hiába akarjuk magunkat bezárni, észre kell venni, hogy bizony sok-sok okosság legfőképp érdekesség van ezekben az emberekben. Mind tudásuk, mind mindennapi lényük számomra mindig is különleges volt. Legyen az egy szakács, egy orvos, egy torna edző,  stb. ők folyamatosan  igyekeznek kicsit jobbá formálni életünket.

De ha más oldalról közelítjük meg egy finoman elkészített étel is, mely akár a régi magyar konyha vagy egy távoli ország ételkultrájából való, lehet egy életmódi kuriózum. Ezért tartom fontosnak, hogy az ember lánya - hisz valljuk be a legtöbbet a nő áll a konyhában - igen is legyen kicsit tájékozottabb a konyhai lehetőségekben. Rengeteg recept és főző műsor van jelenleg is a köztudatban, amiből egy egy étel elkészítése lehet egy új meglepetés a család számára. Számomra legfőképp a saját elgondolásból elinduló kicsit átformázott ételek jelentenek igazi kihívást, melynek eredménye mindig csak akkor érezhető mikor már az az asztalon van. De addig igazi izgalom!

A folyamatos torna programok pedig segíthetnek olyan mozgáskultúrát kialakítani, amik nem feltétlenül a mai Barbie alkatot adják nekünk, viszont egy egészségesebb fittebb testben mi is jobban érezhetjük magunkat. Ha pedig mi jól érezzük magunkat az mindenképp kihatással van közvetlen környezetünkre.

De lehet segítség egy orvosi jó tanács azon emberek számára, akik nem szívesen mennek el orvosukhoz egy egy felmerülő kérdés esetén, viszont itt szívesen olvasnának erről.

Vagy választ kaphatunk egy természetgyógyász érdekes cikkéből, mely kicsit más oldalról közelítheti meg a betegségeket, melyek lehet nem is olyan komoly dolgok csak kicsit átgondolva átformálva az életünket megoldás jöhet egy régi „ megszokott betegségre!
Tanulhatunk magunkról a mindennapi élethelyzetről  az asztrológusok pontos meghatározásaiból is , hisz ezt a módszert sok évszázad óta használták akár nagyobb döntéshozatalok esetén.

Kedves olvasó kalandra hívom önt! Kérem tartson velem és ha kérdése véleménye van ossza meg velem szívesen igyekszem kikutatni elmagyarázni.

Üdvözlettel,
Barta Helga

Szólj hozzá!

Lemondott tisztségéről a Haladás ügyvezetője

A május 28-i közgyűlésen döntenek az utódlásról.

Orosz Bernadett: A kormány kergetett bele a jelöltségbe, és kitartok addig, míg az áldozatok számára biztonságos jogi környezet nem teremtünk

A Miskolcon önkormányzati képviselőjelöltnek induló egykori bántalmazott nő, az LMP hatására lépett be a politikába.

Egy este alatt döntött az ETO új edzője arról, hogy elvállalja a csapat vezetését

Az új tréner, aki egyelőre a szezon utolsó öt meccsére érkezett.

Az Alterába Kft. nyerte el az körmendi Ökocentrum üzemeltetésének jogát

Az pályázat kiírója, a Batthyány Örökségközpont közzétette a nyílt pályázatok anyagait.

Nem adott elsőbbséget az autós, súlyosan sérült a zebrán átkelő gyalogos Szombathelyen

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Napos idő lesz pénteken

Pár helyen lehet zápor.

Felmentették a 28 évvel ezelőtti, gersekaráti gyilkosság gyanúsítottját

Bizonyítottság hiányában született meg a döntés.

Teljes útlezárás az M86-os számú autóúton

Egy személygépkocsi gyulladt ki Szeleste térségében.

Hello Európa!

Szülinapi Wellhello koncert Szombathelyen az Uniós csatlakozás 20. évfordulóján. 

3 év 6 hónapos börtönbüntetést és a vezetéstől való örökös eltiltást kapott a szombathelyi ámokfutó

A szabályokra fittyet hányó vezető tavaly februárban rodeózott jogsi nélkül a belvárosban.

Kiengedték a győri rendőrkapitányt az előzetesből

Bűnügyi felügyeletben maradhat szeptemberig.

Győri polgármesterjelölti vita: Pintér Bence igent, Dézsi és Borkai nemet mondott

A Partizán szervezett volna polgármesterjelölti vitát Győrben.

Szombathely rendezi a jövő évi lacrosse Eb-t

Jövő nyáron Szombathelyen kerül sor a lacrosse Európa-bajnokságra.

Félmillió forintot loptak el egy idős, beteg embertől a soproni vasútállomáson

Az elkövetők megszerezték a bácsi bankkártyáját és annak PIN kódját.