HIRDETÉS

Estére ideér a lehűlés, de van egy jó hírünk a hétvégére

ugytudjuk.hu
2019. október 9. szerda, 07:06
Nem kell esőben mennünk szavazni.

Szerdán az északi megyékben időnként több lesz a felhő, másutt általában napos időre számíthatunk, majd késő délutántól, estétől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és északnyugat felől egyre több helyen alakul ki eső, záporeső. A déli, délnyugati szél megélénkül, többfelé megerősödik, majd este a Kisalföldön északnyugatira fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű, délen lesz a melegebb. Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő.

 

Csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd csak a délután második felében kezd északnyugat felől csökkenni a felhőzet. Reggel, délelőtt több helyen várható eső, zápor - délnyugaton valószínű a nagyobb mennyiség -, majd délután már egyre kevesebb helyen lehet csapadék. A nyugatias szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11, 17 fok között alakul.

 

Pénteken általában derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, északon, északkeleten lehetnek felhősebb időszakok, csapadék azonban ott sem valószínű. A nyugati, délnyugati szél többfelé élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 20 fok között várható.

 

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék nem lesz. Hajnalra átmeneti ködfoltok kialakulhatnak. Napközben a déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 23 fok között várható.

 

Vasárnap változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem lesz. Hajnalra átmeneti ködfoltok kialakulhatnak. A délies szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 23 fok között várható.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás