Emlékeztek az Ady téri mocsok-kompozícióra? Megutatjuk, mi lett vele!

VPP 2018-10-02 12:13:00
Újabb olvasói fotó érkezett szerkesztőségünkbe.

Egy héttel ezelőtt tettük közzé kedves olvasónk fotóját, melyet a szombathelyi Ady téren készített. A képen egy összetört üvegfal mögött felgyűlt, rengeteg szemétből álló "kompozíció" volt látható, melyet már régóta halmoztak az arra járó, környezetvédelemre fittyet hányó embertársaink. 

Úgy tűnik, nem volt hiábavaló közzétenni a képet, ugyanis cikkünk után nem sokkal végre kitakarították az ominózus helyszínt, amelyről újabb olvasói fotót kaptunk. Oké, most sem a legszebb a látvány, de már ez is valami, még ha az egyik sarokban már kezdik újra felhalmozni az eltünetett szemét utánpótlását.

Erről jut eszembe. Nap, mint nap gyalog járom a várost és folyamatosan elképedek azt látván, hogy mennyi szemét van szétszórva az utcán. A kukákat nagyon ritkán ürítik, ráadásul igen kevés van belőlük. Ez tény, de most komolyan....mi a fene van az emberekkel?? Mert egy pillanatig nem szabad elmosni a saját felelősségünket sem. Biztos, ami biztos, a város egyre koszosabb, egyre többen szórják el a sz@rjaikat, a parkokban tobzódik a szemét, az üvegszilánkok, csikkek csikkek hátán hevernek, a kukákból kifolyik a szemét, egyre több ember teszi ki a lomjait az erdők szélére (mintha a természet egy szeméttelep lenne) és a patakokban szintén hömpölyög a dzsuva. Kérdem én, mi lett a mi gyönyörű városunkból? Egyre koszosabb, egyre lepukkantabb."

Rákkeltő anyagokat is lepakoltak a szombathelyi Határőr utcai illegális hulladéklerakóba

Tóth Kálmán (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) posztolta ki Facebook-oldalára, hogy illegális szemétlerakóra bukkantak a szombathelyi Határőr utca végén. Salakgyapot kupacokban, kibelezett hűtők, ágybetétek, fémrészeiktől megszabadított kábelszigetelések, szőnyegek. Nagyjából ezek alkotják a nem földrajzi hatások miatt kialakul dombokat. A körzet képviselője azt írja, hogy valaki felelőtlenségét most másnak kell megfizetni.

Én mindössze arra vágyom, ha már az illetékesek elhanyagolják a dolgukat, akkor legalább mi, hétköznapi emberek figyeljünk oda a környezetünkre, ne tegyük tönkre azt. Mindenesetre, ha te is látsz hasonló, felháborító dolgot a városban, megyében, ne habozz, küldd el nekünk és mi kitesszük, hátha tudunk egyet lendíteni az ügyön. Persze, a szép dolgokat is szívesen fogadjuk. :)


 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.