Élvezd ki a reggeli napsütést, délutántól már a felhőké a szerep

ugytudjuk.hu
2020. január 8. szerda, 06:06
Estére a kemény mínuszok is megérkeznek.

Szerdán többnyire kevés felhőre, sok napsütésre számíthatunk, de délelőttig a Dunántúlon lehetnek felhősebb körzetek. Késő délutántól északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, amely estétől az északi megyékben meg is vastagszik. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között várható. Késő estére általában 0 és -6 fok közé hűl le a levegő, de néhol ennél hidegebb is lehet.

 

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, emellett délelőtt helyenként gyenge csapadék is valószínű: ónos eső, fagyott eső, eső, északkeleten hó is lehet. Délutánra a csapadék megszűnik, estétől nyugaton a felhőzet is szakadozik, csökken. A déli szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul.

 

Pénteken szakadozott felhőzet mellett hol több, hol csak kevés napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérséklet marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között várható.

 

(Forrás: met.hu)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás