HIRDETÉS

Elvette anyjuktól a gyámügy a MOM-Sportnál halálra égett kislány mindkét testvérét

ugytudjuk.hu
2019. június 28. péntek, 20:41
Öt percet kaptak, hogy összepakoljanak.

Mi is beszámoltunk róla, hogy egy tűzeset következtében meghalt egy nyolcéves kislány a budapesti MOM Sportközpontnál. A kislány a bátyjával tartózkodott a helyszínen, az ő elmondása szerint testvére videóra akarta venni, ahogy ég a bódé. A fiú sikeresen ki tudott menekülni, de húga nem.

 

Most a Blikk tudomására jutott, hogy a gyámügy elvette az édesanyától a másik két gyermekét is. Az anya a lapnak zokogva mesélte el, hogy a kicsiknek összesen öt percet adtak, hogy összepakolják a cuccaikat, majd el is vitték őket. A nő az eset után a polgármesterhez fordult segítségért.

 

Nem ez volt az első eset, hogy tűzvészt kellett átélniük a gyerekeknek. Annak idején Budakeszin lévő házuk gyulladt ki. A házban a négy gyerek közül két fiú volt jelen a tűzvésznél. A rendőrség az eset után az ügyet azzal zárta, hogy vélhetőleg a kisfiúk okozhatták a tüzet, azóta a család a gyámügy védelme alatt állt, valószínűleg emiatt történt most az intézkedés.
 

 

A rendőrség a haláleset körülményeinek tisztázása érdekében gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás