Fotó: Polygon

Eltűnhet Pókember a Marvel filmes univerzumából

Fehér Buda
2019. augusztus 21. szerda, 16:03
És most nem Thanos miatt.

Magyar idő szerint éjfél körül robbant a bomba, miszerint Tom Holland Pókembere elhagyhatja a Marvel Filmes Univerzumot. Holland legelőször a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborúban játszotta el a szerethető hálószövőt, azóta pedig már két Bosszúállók és két saját Pókember filmben is visszatért a vászonra.

 

Ennek viszont most úgy tűnik, vége, a Variety ugyanis arról ír, hogy megszakadt a kapcsolat a Disney és a Sony között. A két filmóriás még 2015 körül kötött egyességet arról, hogy a falmászó feltűnhet a filmes univerzumban más szuperhősök mellett, a Disney ezért cserébe pedig segít a Sonynak megalkotni Peter Parker saját történetét.

 

Az egyesség jól is működött, Pókember szerves része lett a Bosszúállóknak, míg a saját filmjei is sikert arattak a Sonynak. Nem is kicsit, a Pókember: Idegenben a múlt héten hivatalosan is a Sony legtöbbet pénzt hozó filmje lett.

 

A két stúdió azonban nem tudott dűlőre jutni a folytatásról, a Sony azt akarta, hogy minden maradjon a régiben, a Disney viszont többet kért volna a Pókember-filmek bevételeiből, cserébe pedig behozták volna a Marvel filmek közé a Sony Venomját. Ez viszont nem tetszett a Sonynak, így úgy tűnik, Tom Hollandnek el kell hagynia a legnagyobb szuperhőscsapatot.

 

A Variety értesülései szerint a döntés még nem végleges, még van egy kis remény arra, hogy Peter Parker a további Marvel-filmekben is feltűnik valahogy, habár a Sony egy hivatalos közleményben már arról írt, hogy sajnálják, hogy véget ér a több éves, közös munkájuk. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás