Elon Musk kihívta egy bunyóra Johnny Deppet, miután a színész azzal fenyegetőzött, hogy levágja a milliárdos péniszét

Fehér Buda 2020-07-27 16:35:00
Egyre durvább dolgok kerülnek elő Depp múltjából.

Johnny Depp már negyedik hete pereskedik a brit The Sun bulvárlappal szemben, miután a lap még 2018-ban asszonyverőnek titulálta a színészt. A Sun azzal védekezik, hogy Deppet Amber Heard, az egykori felesége gyanúsította meg azzal, hogy megverte, ám ezt a Karib-tegner kalózai sztárja vehemesen tagadja.

A bíróság előtt meg kellett jelennie Heardnek is, aki durvábbnál durvább részleteket árul el a volt párjáról. A múlt héten például azt állította, Depp megfenyegette, hogy megöli, majd a holttestével fog szexelni. Aztán később az is kiderült, hogy Depp elég elborult SMS-eket küldött a barátainak, 

például azt, hogy le akarja vágni Elon Musk, a Tesla mágnásának péniszét.

Az SMS-ben Depp azt íta, hogy új dolgokat fog mutatni Musknak, például a férfiasságának az alját, miután levágta azt. Az üzenetről a New York Times kérdezte Muskot, aki nevetve annyit mondott, hogy ha Johnny bunyózni akar, csak szóljon.

Musk neve akkor került szóba, amikor Depp a bíróságon azt állította, Amber Heard még a házasságuk alatt lefeküdt a techzsenivel. Sőt, később még azt is állította, hogy Heard és Musk mellett még Cara Delevingne is megjelent az ágyban. Azóta Heard és Musk is tagadta, hogy ez megtörtént volna, habár a bíróságon kiderült, hogy Heard Muskhoz fordult, amikor Depp állítólag egy mobiltelefonnal arcon dobta. A Tesla vezére a válaszában azt írta, 24 órás biztonsági felügyeletet biztosít Heardnek, ha szüksége van rá, majd azt írta, hiányzik neki a színésznő, majd bocsánatot kért, amiért idiótán viselkedett. 

Forrás: Metro

Szólj hozzá!

Sorsoltunk: ma is lett 'nap kommentje' díj

Reméljük Nektek is tetszik ez a rovat!

Most Te is tehetsz a madarainkért!

Az első fagyok beköszöntével megkezdődött a 131. országos énekesmadár-etetési szezon, amely 1890 óta vonja be Magyarország lakosságát a madáretetésbe.

Figyelem, holnaptól él a vásárlási idősáv, ezekre az üzletekre figyeljen!

Ezúttal nem vártak éjjelig a rendelet nyilvánosságra hozatalával, így nem kell ébren maradniuk azoknak sem, akik fel akarnak készülni a holnaptól érvényes legújabb járványügyi szabályokra.

Mutatjuk, melyik magyar filmet nevezzük a jövő évi Oscarra

Horváth Lili szerelmesfilmje lett a befutó.

Felállították Győr karácsonyfáját

Egy téti házaspár ajánlotta fel a városnak.

Megszületett Mirabella, Eliot és Kende

Szombathelyi anyakönyvi hírek.

Leváltották az Index főszerkesztőjét

Fontos változások történnek a szerkesztőségben.

Visszaszorítaná a kormány a készpénzhasználatot

Holnap döntenek az újabb tehercsökkentésekről.

Ezért csatolja be mindenki a biztonsági övet!

Itt az elrettentő ellenpélda: ennek hiányában meghalt a kocsi utasa.

Takátsné Tenki Mária: Bízom benne, hogy az önkormányzatok nem lehetetlenülnek el az esetleges megszorítások miatt

A szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő szerint is képtelenség parkolni a belvárosban.

LMP: az önkormányzatok bedőlnének az adóbevételeik nélkül

Számos polgármester szerint a teljes önkormányzati rendszer bedőlne, ha részben vagy egészében elvonnák tőlük az adóbevételeiket - mondta az LMP frakcióvezetője hétfőn sajtótájékoztatón. Keresztes László Lóránt hangsúlyozta: pártja mindent megtesz ennek megakadályozásáért, ezért az LMP országgyűlési határozati javaslatot nyújt be az önkormányzatok érdekében.

Tömeges, célzott tesztelésről beszélt Orbán

A tömeges, célzott koronavírus-tesztelés megindítását, valamint az iskolák működésének megvédését nevezte a hét nagy védekezési akciójának Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfő reggeli ülése után a Facebook-oldalán közzétett videóban.

van még itt cikk a témában: