HIRDETÉS

Elon Musk bejelentette, hogy nemsokára fingani fognak a Teslák

ugytudjuk.hu
2019. október 9. szerda, 07:59
Jön még néhány furcsa hangeffekt a kocsikba.

Elon Musk a Twitteren jelentette be, hogy a sofőrök hamarosan a kedvük szerint állítgathatják, hogy milyen hangokat adjon ki a kocsijuk. Musk ígérete szerint többek közt a duda hangját lehet majd változtatgatni, 

 

például kecske mekegésre, vagy egy szellentés hangjára.

 

A techmilliárdos azt is bejelentette, hogy a Tesláknak hamarosan alapzaja is lesz, hogy a gyalogosok biztosan észrevegyék, ha jön egy kocsi. Az elektromos autók szkeptikusainak ugyanis egy nagyon fájó pont, hogy az árammal működő autók nem túl hangosak, a gyalogosok pedig sokszor a fülükre hivatkoznak, ha át akarnak menni egy zebrán. Ez viszont eléggé balesetveszélyes, ha síri csendben érkezik egy-egy jármű.

 

Musk azt is elmondta, hogy a kocsi egyik alaphangja a kókusz lesz, amivel az egyik kedvenc filmjére, a Gyalog Galoppra utal. A filmben ugyanis két kókuszt dörzsöltek össze, hogy a vágtázó lovak hangjait utánozzák.

 

Musk végül a követői kérdésére azt is elmondta, hogy már dolgoznak azon, hogy a sofőrök a saját hanghatásaikat is feltölthessék a kocsiba, így egészen meglepő dudák szólalhatnak majd meg az utcákon nemsokára. 

 

(Mirror)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás