Előkerült a lány, akit azzal gyanúsítottak meg a nevelőszülei, hogy igazából egy felnőtt nő

ugytudjuk.hu 2019-11-06 14:08:00
Szerinte semmi sem igaz a történetből.

Néhány hete röppent fel az a bizarr hír, miszerint két nevelőszülő magára hagyta az örökbefogadott lányukat, mert azt hitték, hogy egy felnőtt nőről van szó. A sztori hamar bejárta a világot, főleg amiatt, hogy senki sem akart hinni a két felnőttnek, mert a történetük kísértetiesen hasonlított Az árva című, 2009-es horrorfilmben bemutatottakra.

Az amerikai beszélgetőshow, a Dr. Phil producereinek sikerült felkutatni a lányt, akit Kristine és Michael Barnett magára hagyott, mielőtt Kanadába költöztek. A párt idén szeptemberben tartóztatták le, egy gyermek veszélyeztetése miatt.

A műsorban aztán Natalia, aki elmondása szerint 9 éves volt, amikor a nevelőszülei megléptek, elmesélte, hogy milyen volt átélni az egészet. Natalia azt mondta, hogy a nevelőszülei meg voltak arról győződve, hogy ő igazából 22 éves, és azzal is meggyanúsították, hogy több alakalommal meg akarta őket ölni. 

A lány Ukrajnából érkezett az Egyesült Államokba, a történet után egy másik család fogadta örökbe. Natalia a műsorban azt mondta, ebben az évben töltötte be a 16. életévét, de a külseje megtévesztő lehet, ugyanis törpeként jött a világra. Ennek ellenére azt állítja, hogy a Barnett család történetéből semmi sem igaz, csak az, hogy őt egyedül hagyták a lakásban, amikor elköltöztek. 

Ukrainian Orphan: Child or Adult Sociopath? The Exclusive Interview

The exclusive interview with the Ukrainian orphan who is making headlines. Is she the real life version of "The Orphan"? Natalia's adoptive parents have been accused of abandoning her when she was just 8 years old. But they claim Natalia, who has a.... Dr. Phil uses the power of television to tell compelling stories about real people.

A lány új nevelőszülője, Cynthia Mans azt mondja, hogy Natalia korát orvosi leletekkel is alá tudják támasztani. Nemrég ugyanis megvizsgáltatták Natalia csontozatát, ami egyértelműen kimutatta, hogy a lány annyi idős, amennyinek mondja magát. A Barnett család viszont azt mondja, ők is elvégeztettek egy hasonló tesztet, ami azonban azt mutatta ki, hogy a lány sokkal idősebb mint hitték. Kristine a lapoknak azt is elmondta, hogy Natalia már úgy érkezett hozzájuk, hogy az összes csontfoga kinőtt, a menzesze is elkezdődött már, és már testszőrzetet is találtak rajta.

A lány azonban ezeket is cáfolta, a műsor végén pedig csak annyit mondott, hogy örül az új családnak. Cynthia pedig arról mesélt, hogy Natalia teljesen jól kijön a családjával, őket nem próbálta meg megölni az éjszaka folyamán, és vérrel sem festette ki a falakat, annak ellenére, hogy az előző családja szerint ez volt az egyik kedvenc hobbija.

(Mirror)

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.