Élő adásban szavazták meg a nézők egy brit reggeli műsor bemondójának a kirúgását

ugytudjuk.hu
2019. október 15. kedd, 19:34
Hupsz.

Piers Morgan a brit média egyik legmegosztóbb alakja. A műsorvezető a reggeli műsorában, a Good Morning Britainben szinte minden nap magára haragítja a fél szigetországot, legutóbb azzal, hogy azt mondta, szerinte meg kell tagadni a transznemű állampolgárok jogait. A bemondó szavai hatalmas port kavartak, főleg az angol Twitteren, a műsor készítői ezután a közösségi oldalon osztottak meg egy szavazást, amiben azt kérdezték, hogy

 

Menjen, vagy maradjon Piers?

 

Arra azonban senki sem számított, hogy a feldühödött twitterezők kapva kapnak az alkalmon, és műsorvezető kirúgását követelik majd. A Good Morning Britainben aztán Morgan élő adásban szembesült a szavazás eredményével, láthatóan mellkason ütötte, hogy a szavazók 59 százaléka a kirúgását akarja:

 

 

Morgan ekkor arról kezdett beszélni, hogy a hópihék - ő így hívja a fiatal, politikailag korrekt generációt - megmásították a szavazást. Szerinte a fiatalok nem is nézik a műsort, a szavazás pedig a nézőknek szólt, nem nekik. 

 

A Morgan oldalán ülő műsorvezető erre csak annyit mondott, hogy senki sem másított meg semmit, Morgan teljesen demokratikus szavazáson maradt alul. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás