Fotó: Egis Körmend Facebook-oldal

Eleinte csak szabadtéren, egy palánkra tudott játszani az Egis Körmend új játékosa

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 22. csütörtök, 15:47
Okoh Viktor Kelechi aranyéremért dolgozik napról napra

Okoh Viktor Kelechi, az Egis Körmend új kosarasa nem túl korán, 14 évesen kezdett kosárlabdázni odahaza. Eleinte csak szabadtéren, egy palánkra tudott játszani, ezért tanulni jött Európába és most ő is négy évre szerződött az Egis Körmendhez. Okoh Viktor Kelechit a körmendi klub honlapjának nyilatkozott.

 

„Az első ok az volt, hogy úgy látom, itt sokkal magasabb szintű a szakmai munka, mint a többi városban Magyarországon. A másik, hogy szeretnék minél magasabb szintre jutni a játékban, szeretném minél jobban képezni magamat, hogy minél jobb játékos legyek. Ehhez pedig itt minden lehetőség megvan. A legjobb edzőkkel dolgozhatunk, mint Ziga Mravljak, Patai Benjamin, Matthias Zollner és a többiek. Nagyon jó volt már eddig is a munka velük és biztosan így lesz a következő években is.”

 

Kelechi a céljairól is beszélt.

 

„Szeretnék minél magasabb szinten kosárlabdázni. A célom, hogy aranyérmet szerezzek! Ha nem is egyből a felnőtt csapattal, de mindenképpen az a legfontosabb célom, hogy aranyérmet kaphassak majd a nyakamba! Hogy ez az U20-ban vagy a felnőtt csapatban lesz, nem lényeg, csak aranyszínű legyen!”

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás