HIRDETÉS

fotó: Ekler Luca

Ekler Luca: Rengeteg motivációt ad, hogy engem választottak az Év Vasi Emberének

Nagy Donát
2020. január 13. hétfő, 10:46
Az egyik legrangosabb megyei elismerést kapta a fiatal sportoló.

Ahogy az Ugytudjuk.hu megírta, Ekler Lucát választotta a Vas Megyéért Egyesület kuratóriuma az Év Vasi Embere 2019 cím birtokosának.

 

A fiatal sportolót többek között a jövőbeni terveiről is megkérdeztük:

 

Hogyan élted át a díj átvételét?

 

Az, hogy 2019-ben engem választottak az Év Vasi Emberének, hihetetlen megtiszteltetés és meglepetés volt számomra. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyi tehetséges ember közül nekem szavazott bizalmat a kuratórium, ez nekem is motivációt ad arra, hogy egyre jobb és jobb legyek.

 

Ekler Luca az Év Embere Vas megyében

Nagy Donát Az egyik legrangosabb megyei elismerést kapta a sportoló. Celldömölkön tartották a város és Vas megye bálját, ahol 9 jelölt közül választotta ki a kuratórium az Év Embere Díj nyertesét. A díjat Majthényi Laszló, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke adta át.

 

Mi volt a legkedvesebb élményed az eddigi karriered során?

 

A karrierem legkedvesebb élménye az volt, amikor a 2018-as Európa-bajnokságon életemben először szólt nekem a magyar himnusz.

 

Mik a terveid a közeljövőben?

 

A 2019-es világbajnoki győzelmemnek és a 100 és 200 m-en elért második helyezésemnek köszönhetően kvótát szereztem a tokiói paralimpiai játékokra. Ezt egy Európa-bajnokság és világkupa versenyek fogják megelőzni, idén ezekből a versenyekből fog állni a szezon.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás