HIRDETÉS

Fotó: Mirror

Egyszarvú kiskutya született Amerikában

ugytudjuk.hu
2019. november 14. csütörtök, 19:04
A kis négylábú homlokából nőtt ki plusz egy farok.

Egy olyan kiskutyát találtak Missouri utcáin, akinek egy farok nőtt a homlokából, írja a Mirror. A kiskutyát valószínűleg pont a kinézete miatt tették utcára, de szerencséjére egy helyi állatvédő csoport rátalált, úgyhogy túlélte a kalandot. A Mac's Mission állatvédői szerint egyébként jéghideg az időjárás Missouriban, a kis négylábú biztosan elpusztult volna a szabadban.

 

A csoport nevet is adott a jövevénynek, a Facebook-oldalukon azt írták, Narwhalnak, vagyis agyaras cetnek nevezték el, és még a kis szőrös unikornis becenevet is megkapta. A kutyus a közösségi oldalon aztán gyorsan sztár lett, pont azért imádják a kutyát, amiért a gazdái megszabadulhattak tőle.

 

A csoport egyébként pont olyan állatokkal foglalkozik, akiknek valamilyen születési rendellenessége, vagy betegsége van. Narwhalt már egy állatorvos is megvizsgálta, aki azt mondta, a plusz egy farok semmihez sem kapcsolódik, nincs igazi jelentősége, de eltávolítani sem érdemes, hiszen nem árt az egészségének. A rajongók legnagyobb csalódottságára viszont azt is elmondta, hogy a kiskutya szarva, nem működik, így  még akkor sem csóválja, ha izgatott lesz valamitől.

 

 

Narwhal még néhány vizsgálaton biztosan átesik, az állatvédők így akarnak megbizonyosodni arról, hogy a jövőben sem lesz problémája a szarva miatt. Ha minden rendben lesz, akkor jöhet az örökbefogadás, a kisállat rajongói szerint biztosan rekordmennyiségű jelentkező fog kapcsolatba lépni a Mac's Missionnel.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás