Egy kézbe venné a fürdővel a szállodát is a Fidesz Szentgotthárdon

Farkas Bazsi
2019. augusztus 9. péntek, 11:25
Az ellenzék szerint ez öngyilkosság, mivel a fürdő is évi 300 millió forintjába van a városnak.

Augusztus 3-án tartotta a jelölti bemutatóját a Fidesz Szentgotthárdon. Huszár Gábor a párt újrainduló polgármestere a bemutató alatt elmondta, hogy több olyan eleme is van a programjuknak, amivel a város fejlődését szolgálnák. Ilyen lenne az az elképzelés is, ami szerint a fürdő mellé a város megszerezné a szállodát is. Ez egyébként a szentgotthárdi Fidesz Facebook-oldalára kikerült videón (4:41) is hallható.

 

Fidesz-KDNP szentgotthárdi jelöltjei

A Fidesz-KDNP szentgotthárdi jelöltjei az őszi önkormányzati választáson. Fő alapelvek: hűség, hitelesség, hivatástudat.

 


Az ellenzéki egységet tömörítő Közösen Szentgotthárdért egy posztban reagált Huszár szavaira. Szerintük ugyanis rossz ötlet összevonni a két létesítményt, már csak azért is, mert 

 

csak a fürdő évi 300 millió forintos kiadást jelent a városnak.

 


A Közösen Szentgotthárdért Egyesület csak azt a megoldást tudja elképzelni, hogy egy befektető vásárolná meg mindkét létesítményt, a fürdőben megadott szentgotthárdi kedvezmények megtartásával. Elképzelhető, hogy Huszár Gábor és csapata már fejben leosztották a vezető szerepeket a haverok között és gondolatban már számolják a pénzt is, ha rászánnák magukat erre a meggondolatlan és felelőtlen lépésre, mi azonban nem fogjuk engedni, hogy egy ilyen döntéssel veszélybe sodorják Szentgotthárd jövőjét! - írja az egyesület. 

 


Sokan egyébként úgy tudják helyben, hogy a fúzió nem más miatt, mint Mészáros Lőrinc miatt kellene. Az ország leggazdagabb embere ugyanis csak így, egy csomagban vásárolná meg a két létesítményt. 
 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás