Egy karácsonyi reklám erejéig E.T. visszatért a Földre

ugytudjuk.hu
2019. november 30. szombat, 15:24
Még az Elliotot játszó színész is feltűnik néhány pillanatra.

37 év után E.T. visszatért a Földre egy két perces reklám formájában. A főleg az Egyesül Államokban és Angliában ismert Sky csatorna ugyanis a barátságos földönkívülivel próbálja arra buzdítani az embereket, hogy fizessenek elő a szolgáltatásaikra. A csatorna rengeteg pénzt ölt bele a rövidfilmbe, amelyre még a Universal Studios és maga Steven Spielberg is rábólintott. Sőt, a legendás rendező még forgatás közben is adott néhány tippet a Sky-nak, hogy biztosan valósnak érezzük E.T. legújabb kalandját.

 

A reklámban az Elliotot játszó Zebastian Borjeau is visszatért, utoljára tíz évesen játszotta el a kisfiút, akinek a segítségével E.T. hazatalált. A sztoriból kiderül, hogy Elliot azóta családot alapított, de E.T. sem lustálkodott, egy hologram segítségével mutatja meg a nézőknek, hogy már neki is van egy gyermeke. A földönkívüli most azonban nem került összetűzésbe az amerikai hadsereggel, csak karácsonyra ugrott be Elliotékhoz, a reklám végén újra felszippantják az űrhajójába. 

 

Look who came home for Christmas

Reconnect this Christmas, watch the full reunion with E.T. and Elliott.

 

A reklámot egyébként Kanadában forgatták, és egy teljesen új E.T.-t is megépítettek a kellékesek, hogy modernebbnek tűnjön a hatás. A Sky azt is elárulta, hogy a projekt több millió dollárt emésztett fel, szóval biztos helye van a világ legdrágább reklámjai között.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás