HIRDETÉS

Fotó: Mirror

Egy ausztrál kisfiú azt állítja, hogy ő Diana hercegnő reinkarnációja

Fehér Buda
2019. július 16. kedd, 17:35
A hercegnő életének azon részeit is ismeri, amikről nem is tudhatott.

Egy négyéves ausztrál kisfiú édesapja azt mondja, hogy a fia lehet Diana hercegnő reinkarnációja. A férfi, aki egyébként egy tévés műsorvezető, azt mondja, hogy a fia olyan részletesen mesél az előző életéről, hogy attól mindenkit kiráz a hideg.

 

David azt mondja, hogy a fia először két éves korában kezdett el beszélni Diana hercegnőről. Amikor a kisgyerek meglátott egy képet a brit királyi család elhunyt tagjáról, akkor olyanokat mondott, hogy "Nézzétek, az én vagyok, amikor még hercegnő voltam!"

 

David azt mondja, hogy a fiának nem nagyon meséltek Dianáról, és mivel még nem iskolás korú, nem is tanulhatott a tragikus sorsú hercegnőről. A kisfiú később egyre több részletet idézett fel az előző életéből, például azt, hogy volt egy bátyja. Dianának tényleg volt egy idősebb testvére, akit Johnnak hívtak, de ő még azelőtt meghalt, hogy Diana megszülethetett volna. A kisfiú arról is gyakran mesél, hogy előző életében két fia is volt, Vilmos és Harry.

 

So excited to get a sneak peak of the new LEGO Store at Bondi Junction. It opens officially Thursday. Check out Instastory for a sneak peak #legostorebondi #billyandbetty #leo #bondibricks #spon

2,598 Likes, 47 Comments - David Campbell (@davidcampbell73) on Instagram: "So excited to get a sneak peak of the new LEGO Store at Bondi Junction. It opens officially..."

 

A kisfiú még azt is el tudja mesélni, hogy milyenek belülről a királyi rezidenciák. Egyszer tökéletesen leírta, hogy milyennek látta a balmorali kastélyt, ami II. Erzsébet kedvenc nyári rezidenciája. A kisfiú azonban még egy képet sem látott a kastélyról, azt sem tudhatta, hogy milyen az épület belülről, ennek ellenére olyan részleteket is tudott a kastélyról, amit csak azok tudhatnak, akik élőben is látták azt.

 

David szerint a legrémisztőbb viszont az, ahogyan a fia Diana haláláról mesélt. David felesége egyszer mutatott egy képet a fiának Dianáról, a kisfiú pedig megint azt válaszolta, hogy az ő, amikor még hercegnő volt. Majd azzal folytatta, hogy egy nap szirénák jöttek érte, és többé már nem volt hercegnő. Diana 1997-ben halt meg, amikor Párizsban balesetet szenvedett az autó, amiben utazott. A hercegnő a baleset után még egy darabig az eszméleténél volt, valóban hallhatta a közeledő szirénák hangját.

 

(Mirror)

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás