Fotó: mlsz.hu

Dzsudzsák Balázs arra kéri a szurkolókat, hogy piró és rasszista rigmusok nélkül menjen le a szlovákok elleni meccs

Vágvölgyi Bálint
2019. szeptember 9. hétfő, 12:14
Az UEFA nagyon figyel.

A magyar labdarúgó válogatott fontos Eb-selejtezőt játszik ma este, Szlovákiát fogadják a Groupama Arénában. A vasárnap délután Telkiben megtartott mérkőzés előtti sajtótájékoztató elején Dzsudzsák Balázs csapatkapitány kapott szót, és elsőként a szurkolókhoz fordult egy kéréssel:

 

"Először is, mint csapatkapitány, szeretném a csapat nevében megköszönni a szurkolóknak az eddigi mérkőzéseken nyújtott fantasztikus támogatásukat. Különleges meccset játszunk holnap este, ezt azonban nem csak mi tudjuk, hanem az UEFA is, így kiemelten figyelik majd, hogy mi történik a lelátókon. Pláne, hogy kaptunk már büntetést a közelmúltban. Éppen ezért nagyon bízunk benne, hogy piró és rasszista rigmusok nélkül zajlik majd le a mérkőzés, mert ezekért az UEFA egész biztosan súlyos büntetést adna, márpedig nagyon fontos mindannyiunknak, hogy az Azerbajdzsán elleni meccsen is telt ház és a szokásos fantasztikus hangulat lehessen a Groupama Arénában. Emellett a legjobb az lenne, ha mindenki végig minket biztatna, mert ez adja a legnagyobb pluszt a csapatnak."

 

- hívta fel a figyelmet Dzsudzsák.

 

Az mlsz.hu-n olvasható szurkolói információk a meccsre:

 

A mérkőzés kiemelt kockázatú, ezért fokozott rendőri jelenlét lesz a Groupama Aréna közelében. A környékbeli parkolóhelyek korlátozott száma miatt aki teheti, érkezzen tömegközlekedéssel a stadionhoz.

 

A stadion kapui két órával a mérkőzés előtt nyitnak, érdemes korábban érkezni, így elkerülhető a torlódás a találkozót megelőzően. A szervezők azt kérik, hogy a jegyellenőrzéshez készítsék ki jegyeiket és személyes dokumentumaikat is, a jegyeket belépésnél szigorúan ellenőrzik.

 

A magyar szektorokba kizárólag magyar zászlók helyezhetők ki, amelyek csak településnevet tartalmazhatnak. A III. kapu működik, de időszakonként előfordulhat, hogy rövidebb időre a megközelítést korlátozzák. A kiléptetésnél a magyar szurkolók csak a II-es kapun tudják majd elhagyni a stadiont.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás