Döntős a Crushers!

Vágvölgyi Bálint 2020-11-15 17:31:00
A fináléban a Győr Sharks lesz az ellenfelük.

A Budapest Wolves visszalépése miatt, az NBA Crushers Diósdon, a Miskolc Steelers ellen játszotta vasárnap délután a Divízió I-es bajnokság elődöntőjét.

A zártkapus mérkőzés első negyedében a Steelers egy futott TD-vel vezetést szerzett. A következő drive-ban Baranyai Bence 40 yardos passzát váltotta touchdownra Trevin Howard, a két pontos kísérlet nem sikerült. Az első negyed utolsó játékában Hasznos Sebastian szerzett interceptiont a Crushersnek.

A szerzett labdát rögtön visszaadta a Crushers és a rövid pályán gyorsan végig ért a Steelers, egy passzolt TD-vel 14-6-ra növelték az előnyüket. Ezután Trevin Howard 3 yardos futásával ért be a végzónába, a két pontos kísérlet azonban megint nem jött össze a szombathelyieknek. Az első félidő utolsó játékában Szabados Ádám szerzett interceptiont a Zúzóknak, akik két pontos hátrányban mehettek a szünetre, 14-12 volt az állás.

A második félidő első támadásában interceptiont szerzett a Steelers, egy futott TD-vel növelték az előnyüket. Az extra pont blokkolva lett, így a Crushers hátránya egy labdabirtoklásnyi maradt. A Steelers egy mezőnygóllal növelte az előnyét, azonban Baranyai Péter futott TD-vel és Trevin Howard 2 pontosával 23-20-ra felzárkózott a vendég csapat a harmadik negyedben.

A hazai csapat egy futott TD-vel 30-20-ra növelte az előnyét a záró játékrész elején, azonban egy gyönyörű 40 yardos Bökfi Kornél elkapás után, Trevin Howard 5 yardos TD futásával 30-26-ra visszajött a Crushers. A két pontos kísérlet sajnos megint kimaradt. Ezután a Crushers játékosa, Szabó Áron ütötte ki a Steelers-irányító kezéből a labdát, amit a védelmünk szedett össze.

A Zúzók amerikai játékosa, Trevin Howard egy 10 yardos TD és 2 pontos futásával 34-30re átvette a vezetést a vendég csapat. Ezután sikerült újra kiütni a Steelers-irányító kezéből a labdát, amit megint a védelem szedett össze. A maradék játékidőben a Crushers támadósora sikeresen lepörgette az órát - olvasható a Crushers Facebook-oldalán.

A Crushers a Győr Sharks csapatával találkozik a Divízió I-es bajnokság döntőjében. A tervek szerint azt a meccset november 28-án játsszák le.

"Nehéz, izgalmas meccs volt! Mit ne mondjak, elfáradtam. Imádok ebben a csapatba játszani, végre megint egy családként játsszottunk. Nehezen, de behúztuk. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű meccs, hisz mégiscsak egy HFL-csapat ellen játszottunk. Imádtam minden egyes pillanatát. Gooo CRUSHERS! IRÁNY A DÖNTŐ!" - mondta a meccs után Tatár István, csapatkapitány.

Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

Szólj hozzá!

Elektromos kábelek égtek egy szombathelyi pincében

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet.

Borongós idő, kevés napsütés

Időnkénti erős széllökések is várhatóak.

A közúti közlekedés, az óceánok és a mezőgazdaság által kerül a legtöbb mikroműanyag a légkörbe

A közúti közlekedés, az óceánok és a mezőgazdaság által kerül a legtöbb műanyag a légkörbe - tárták fel egy új modellezéssel a Utahi Állami Egyetem kutatói.

Van, ahol a könyvtáros ült be a háziorvos mellé segíteni

A járvány elleni védekezés során kiváló helyi megoldások születtek.

Elképesztő simán hozta az olaszok elleni vb-selejtező első meccsét a magyar női kéziválogatott

27 gól lett közte, a vasárnapi visszavágó szinte csak formalitás lesz.

Sebastian Kurz: Lehetséges a májusi nyitás

Az osztrák kancellár pénteken bejelentette: Mivel az oltások terén jól halad Ausztria, ezért biztosnak tartja a májusi enyhítést.

Hétfőtől újraindulnak a közlekedési vizsgák

A KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont a járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásához, az erről szóló jogszabályokhoz igazodva április 19-én újraindítja vizsgáztatási, vizsgálati és utánképzési tevékenységeit - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken.

Ha vezetés közben tilos mobilozni, akkor a zebrán gyalogosként miért oké?

Romániában megbüntetnék azokat a gyalogosokat, akik mobiloznak az átkelőhelyen.

Jordán Tamás: a közönség rajongott Törőcsik Mariért

A szombathelyi színház volt igazgatója szerint igazi barátság volt közöttük.

NNK: Mindenkit boncolni kell, aki az oltást követő egy hónapon belül halt meg

Újabb pluszteher az egészségügyi dolgozók számára.

Kezd körvonalazódni, hogy milyen szabályok mentén nyithatnak majd a vendéglátók teraszai és kerthelyiségei

Pontos dátumot azonban még továbbra sem tudni arról, hogy ténylegesen mikor nyithatnak a vendéglátók.

Jelentősen csökkent a magyarok várható élettartama

60 éves negatív rekord dőlt meg a járványhelyzet miatt.

Iránytűt küldött a Momentum Orbán Viktornak

Fekete-Győr András szerint ahol a keleti maffiákkal összenőt korrupt fideszes elit nyer, ott Magyarország csak veszít.

Ellenzéki összefogás: Orbán Viktor a szülőkre hárítja azt a felelősséget, amit neki kellene vállalnia!

Az ellenzéki pártok szerint nem teltházas focimeccseket kergető álmok miatt, hanem az aktuális járványadatok alapján kéne dönteni az óvodás és iskolák nyitásáról.

van még itt cikk a témában: