Döntős a Crushers!

Vágvölgyi Bálint 2020-11-15 17:31:00
A fináléban a Győr Sharks lesz az ellenfelük.

A Budapest Wolves visszalépése miatt, az NBA Crushers Diósdon, a Miskolc Steelers ellen játszotta vasárnap délután a Divízió I-es bajnokság elődöntőjét.

A zártkapus mérkőzés első negyedében a Steelers egy futott TD-vel vezetést szerzett. A következő drive-ban Baranyai Bence 40 yardos passzát váltotta touchdownra Trevin Howard, a két pontos kísérlet nem sikerült. Az első negyed utolsó játékában Hasznos Sebastian szerzett interceptiont a Crushersnek.

A szerzett labdát rögtön visszaadta a Crushers és a rövid pályán gyorsan végig ért a Steelers, egy passzolt TD-vel 14-6-ra növelték az előnyüket. Ezután Trevin Howard 3 yardos futásával ért be a végzónába, a két pontos kísérlet azonban megint nem jött össze a szombathelyieknek. Az első félidő utolsó játékában Szabados Ádám szerzett interceptiont a Zúzóknak, akik két pontos hátrányban mehettek a szünetre, 14-12 volt az állás.

A második félidő első támadásában interceptiont szerzett a Steelers, egy futott TD-vel növelték az előnyüket. Az extra pont blokkolva lett, így a Crushers hátránya egy labdabirtoklásnyi maradt. A Steelers egy mezőnygóllal növelte az előnyét, azonban Baranyai Péter futott TD-vel és Trevin Howard 2 pontosával 23-20-ra felzárkózott a vendég csapat a harmadik negyedben.

A hazai csapat egy futott TD-vel 30-20-ra növelte az előnyét a záró játékrész elején, azonban egy gyönyörű 40 yardos Bökfi Kornél elkapás után, Trevin Howard 5 yardos TD futásával 30-26-ra visszajött a Crushers. A két pontos kísérlet sajnos megint kimaradt. Ezután a Crushers játékosa, Szabó Áron ütötte ki a Steelers-irányító kezéből a labdát, amit a védelmünk szedett össze.

A Zúzók amerikai játékosa, Trevin Howard egy 10 yardos TD és 2 pontos futásával 34-30re átvette a vezetést a vendég csapat. Ezután sikerült újra kiütni a Steelers-irányító kezéből a labdát, amit megint a védelem szedett össze. A maradék játékidőben a Crushers támadósora sikeresen lepörgette az órát - olvasható a Crushers Facebook-oldalán.

A Crushers a Győr Sharks csapatával találkozik a Divízió I-es bajnokság döntőjében. A tervek szerint azt a meccset november 28-án játsszák le.

"Nehéz, izgalmas meccs volt! Mit ne mondjak, elfáradtam. Imádok ebben a csapatba játszani, végre megint egy családként játsszottunk. Nehezen, de behúztuk. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű meccs, hisz mégiscsak egy HFL-csapat ellen játszottunk. Imádtam minden egyes pillanatát. Gooo CRUSHERS! IRÁNY A DÖNTŐ!" - mondta a meccs után Tatár István, csapatkapitány.

Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.