Donald Trump kiakadt, mert kivágták a nagy jelenetét a Reszkessetek betörők 2-ből

ugytudjuk.hu 2019-12-28 08:01:00
Alig pár másodpercig tűnik fel az amerikai elnök, de ez túl sok volt az egyik csatornának.

Donald Trump még jó húsz évvel az elnöksége előtt cameózott egy nagyot a Reszkessetek betörők! második részében. Az elnök Kevint igazítja el, amikor útmutatást kér, itt egy kis ízelítő azoknak, akik valahogy elkerülték a kultuszfilmet a karácsonyi ünnepek alatt: 

Trump in Home Alone 2

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A filmet nem csak nálunk játsszák rongyosra a tévék az év ezen időszakán, de például Kanadában is, ahol a nemzeti tévé döntött úgy, hogy megajándékozza a nézőit a remekművel. A nézők viszont hiába keresték Trumpot, az ő jelenetét ugyanis egy az egyben kivágták belőle. 

Az amerikai elnök fia egyszerre ugrott az apját érő "támadásra", nevetségesnek nevezte a csatornát, míg a Fox amerikai csatorna híradója, ami eléggé Trump pártja felé hajlik, egyenesen cenzúrának hívta a döntést. 

Az ügyben aztán maga Trump is megszólalt, a Twitteren egy posztban azt írta, hogy nélküle a film minősége elég nagyot csappant. Végül a kanadai csatorna kiadott egy közleményt, amin arról írnak, hogy nem cenzúrából hagyták ki az elnök jelenetét, egyszerűen csak nem fért bele a programjukba.

A tévécsatornák ugyanis elég sokszor megvágnak egy-egy filmet, hogy jobban beleilleszkedjen a műsorrendbe, ez történt a Reszkessetek betörőkkel is. A csatorna még hozzátette, hogy nem először adták le a film kurtított változatát, sőt, 2014 óta így kerül a kanadai képernyőkre.

(Mirror)

Szólj hozzá!

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Újra lesz Schumacher a Forma-1-ben

A Hass bejelentette a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick leigazolását.

Az SZKKA edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Erről szólt a legutóbbi győri COVID-híradó

Dézsi Csaba András vírusműsora az alábbiakról tájékoztatott.

Meghátrál a főváros: Nem kötnek szerződést az offshore hátterű céggel

Karácsony: "Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai."

Nagy-Britanniában engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina forgalmazását

Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa, amely hatósági jóváhagyást adott egy koronavírus-vakcina alkalmazására.

Trokán Péter felépült a koronavírusból

Két hétig feküdt kórházban a színész.

Duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi polgármester, de lehet, hogy túl későn

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Két és félmillió kilométert balesetmentesen?

Igen, lehetséges. A Volánbusz 1065 autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el a közelmúltban a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

Újból jár a kisfiú, akit tavaly dobtak ki a Tate Modern 10. emeletéről

Ugyan még segítségre van szüksége, de a zuhanás óta már sokat javult az állapota.

A Csepel nyerte a MOL Bubi megújítására kiírt tendert

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által a MOL Bubi megújítására kiírt tendert. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban közlekedők jövő tavasztól használhatják a megújult szolgáltatást - áll a BKK közleményében.

Borongós szerdánk lesz

Emellett meg is fagyunk.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

A járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Bezárt a hévízi tófürdő

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják - tájékoztatta a hévízi önkormányzat kedden.

van még itt cikk a témában: