Film készült a világhírűvé vált kerekesszékes srácról, aki a Szigeten vágta földhöz a Foo Fighters frontemberének gitárját

Vágvölgyi Bálint
2019. november 22. péntek, 19:36
"A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek."
"A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön"

 

– mondja Gal Mizrachi.

 

A kerekesszékes fiatalember akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar biztatására - a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját. Gal idei szigetes fesztiválozásáról az osztrák Das Rund Filmproduction egy dokumentumfilmet készített - Wheels of Madness címmel -, amit nemrég mutattak be Bécsben.

 

Wheels Of Madness

"WHEELS OF MADNESS" DOCUMENTARY AN EXPLORATION OF ONE FAN'S INSPIRATIONAL STORY TO THE MAIN STAGE AT SZIGET FESTIVAL "Sziget has changed my life. it is my favorite festival and my favorite place of earth. It thought me a lot about myself and about humanity, kindness, friendships and extended my music awareness to different artists from all over the world.

 

2015-ben járt először Szigeten, azóta minden évben visszatér Gal Mizrachi, 33 éves izraeli srác. Az elmúlt években a Sziget kedvencévé vált, mint mondta: "Itt sokat tanultam meg magamról, az emberiességről, a kedvességről, a barátságról és sok új zenét ismertem meg köszönhetően a világ minden tájáról érkező előadóknak." Gal évközben multimédiát oktat Tel Avivban, de alig várja a következő fesztivált. "A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek" – mondja Gal, hozzátéve, hogy ő a Szigetnek köszönheti, hogy jobb emberré és sokkal jobb baráttá vált.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás