Forrás: dr. Balázsy Péter hivatalos Facebook-oldala

DK: Balázsy és a szombathelyi fideszesek a nagyvállalkozók zsebében vannak

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 7. szombat, 13:00
Sajtóközlemény.

Hatalmas hisztit csapott az elkényeztetett  Balázsy és megfáradt arcokból álló fideszes csapata, hogy kikerültek az Éljen Szombathely! választási szövetség plakátjai a villanyoszlopokra.

 

Ma Magyarországon közterületen csak Fidesz-közeli cégek felületein lehet hirdetni. A villanyoszlopokon való hirdetést intéző cég, az ESMA is Orbán Viktor kedvenc oligarchája, Garancsi István tulajdonában áll, és monopol helyzetbe hozták szolgálataiért cserébe.

 

A Fidesz nyugodtan hátradőlhetett, hiszen saját cégei, amelyek nem mellesleg adómilliárdokkal vannak kitömve, nem engedik hirdetni az ellenzéket. Csakhogy Szombathelyen az Éljen Szombathely! választási szövetség megmutatta, hogy az ESMA és a Fidesz megkerülhető - saját hirdetési berendezést gyártottunk le szakemberekkel, és kitettük őket az önkormányzat tulajdonában álló villanyoszlopokra.

 

Ezen oszlopokat a választási időszakban a pártok és a jelöltek szabadon használhatják.

 

Hát, ez a nagy hiszti oka: nincsen szükség az ESMA-ra, nélküle is lehet hirdetni közterületen. A szombathelyi fideszesek, élükön a helytartó-jelölt Balázsyval, nem a szombathelyiek, hanem  a fideszes cégek gazdasági érdekét szolgálják. Megijedtek, hogy a szombathelyi példa elterjed, és
mindenhol az országban megkerülik az ESMA-t, és közterületi hirdetései lesznek az ellenzéknek. Az ESMA monopol helyzete megdönthető.

 

Októberben vegyük tőlük vissza városunkat! Szombathely ne a Fidesz és a nagyvállalkozók egyik provinciája legyen. Szombathely legyen
újra mindenkié!

 

Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás