Fotó: Czeglédy Csaba Facebook-oldala

Czeglédy Csaba pert nyert Újbuda DK-s polgármesterének a Pesti Srácok ellen

ugytudjuk.hu
2019. november 12. kedd, 17:55
A portál azt állította László Imréről, hogy egy volt kolléganőjével erőszakoskodott.

Néhány napos hír, hogy két DK-s vezetésű fővárosi önkormányzat is Czeglédy Csabát kérte fel a jogi képviseletének ellátására. A Demokratikus Koalíció most közleményben tudatta, hogy Újbuda polgármestere, László Imre, Újbuda polgármestere Czeglédy jogi képviseletével helyreigazítási pert nyert a pestisracok.hu ellen, miután a portál azt állította róla, hogy egy volt kolléganőjével erőszakoskodott.

 

Mint írják,

 

"A pestisracok.hu nevű kormányközeli bulvárportál még a választási kampányban valótlanul állította Dr. László Imréről, hogy egy korábbi kolléganőjével erőszakoskodott. Akik ismerik László Imrét, már akkor is tudták, hogy mindez ocsmány hazugság. Most azonban első fokon a Fővárosi Törvényszék is kimondta, hogy a pestisracok.hu nem mondott igazat, és helyreigazításra kötelezte a portált. Reméljük, a másokat folyamatosan légből kapott történetekkel és kitalációkkal vádló honlap most az egyszer még a végrehajtók kiérkezése előtt hajlandó nyilvánosságra hozni azt, hogy hazudott, és megkövetni Dr. László Imrét.

 

Újbuda polgármesterét a törvényszéken az a dr. Czeglédy Csaba képviselte, aki a közeljövőben – érzésünk szerint – perek százait fogja még megnyerni az orbánista propagandagyárosok ellen."

 

Dr. Czeglédy Csaba

Bár nem kommentálhatom, azért megosztom Veletek Szép hétvégét kívá... nok Nektek! Frissítés: a Momentum a velem való bármilyen egyeztetés nélkül, pedig kerestem őket, kiadott egy negatív tartalmú közleményt (Momentum Facebook-oldala). Kommentben írom, amit nekik reagáltam. https://www.nyugat.hu/.../czegledy_dk_meg...


comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás