Czeglédy Csaba: "Nem akarok alpolgármester lenni"

BZ
2019. augusztus 23. péntek, 11:00
Élő videós bejelentkezésben válaszolt a pletykákra.

Czeglédy Csaba ügyvéd, független baloldali képviselőjelölt volt csütörtöki sajtóklubunk, a Puskapor vendége. Sok érdekes közéleti témáról beszélgettünk, ha kíváncsi vagy, ide kattintva újranézheted az egészet. Szerintünk megéri.

 

Az élő adás során kérdeztünk rá arra a pletykára, tényleg gazdasági alpolgármester szeretne-e lenni az új városvezetésben?

 

Czeglédy határozottan kijelentette: nem akar az lenni és nem is lesz alpolgármester.

 

Azt mondta, ha megválasztják, életében először pártkötöttségek nélkül lehetne képviselő, akit nem köt semmiféle frakciófegyelem. Szeretné kihasználni ezt és a saját lelkiismerete szerint dönteni.

 

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

 

Szerinte egyébként a fideszesek, akik a fenti pletykát terjesztik róla, hülyének nézik a szombathelyieket, hiszen alpolgármestersége idején ő sosem volt felelős gazdasági ügyekben. Mint mondta, általános alpolgármesterként a pénzügyeken, a költségvetésen és a városfejlesztésen kívül minden más hozzá tartozott.

 

Czeglédy szerint egy város költségvetéséért felelni speciális tudást igényel, ő eleve nem akarna ezzel foglalkozni. A szociális és az oktatási ügyek viszont érdeklik, akár bizottsági szinten is részt venne az ilyen témájú munkában.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás