Fotó: Bodorkós Máté / szombathelyikezilabda.hu

Családi nappal zárta a szezont az SZKKA

ugytudjuk.hu
2019. június 17. hétfő, 17:23
Főzőverseny, gyermek-szülő meccsek és díjátadó is szerepelt a programban.

Vasárnap kora délelőttől légvár és arcfestés várta a legfiatalabb korosztályt a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia családi napján. Aztán megkezdődött a főzőverseny is, az U8-astól a felnőtt korosztályig mindenki összemérhette gasztronómiai tudását. Finomabbnál finomabb vad- és marhapörköltek készültek, de persze a nokedli és a dödölle sem hiányozhatott az étlapról - írja a klubhonlap.

 

 

A főzőverseny zsűrizése után gyerek-szülő meccseket rendeztek, majd 17 órától díjátadás következett. Miután Pődör Zoltán klubelnök köszöntötte az Oladi ÁMK színháztermét zsúfolásig megtöltő játékosokat és családtagjaikat, az U8-U11 vonultak fel és vették át az MKSZ ajándékait. A nap csúcspontjaként a klub érmes csapatainak, a serdülő és az ifi együttesek számára az érmek átadása, majd az NB II-es és az NBI/B-s bajnokcsapatok részére az aranyérmek és a serlegek átadása következett. A lányokat felállva tapsolta meg a közönség.

 

 

A díjakat és az érmeket Puskás Tivadar polgármester, valamint Koczka Tibor és Molnár Miklós alpolgármesterek adták át át. Ezt követően Pődör Zoltán klubelnök - a szezon során nyújtott hathatós támogatásuk elismeréseként - mindkét alpolgármesternek egy-egy NB I/B-s aranyérmet adott át, Molnár Miklós pedig még a 2019/20120-s szezonra vonatkozó 1. számú bérletet is átvehette.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás