HIRDETÉS

Budafokra is győzni megy a Szombathelyi Haladás

ugytudjuk.hu
2019. november 9. szombat, 16:40
Desits Szilárd szerint a fáradtságot motivációval kell leküzdenie csapatának.

 A labdarúgó NB II. 17. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Budafok vendégeként lép pályára. A hazaiak 28 ponttal a negyedik helyen állnak a másodosztályban, eddigi 14 bajnokijukból kilencet megnyertek. A szombathelyiek 15 pontot szereztek, amivel a 17. helyen foglalják el a tabellán.

 

– Múlt kedden vettem át a csapat irányítását, azóta kizárólag azzal foglalkozunk, hogy minél jobbak és eredményesebbek legyünk – mondta Desits Szilárd, a Haladás megbízott edzője a klubhonlapnak. – Zsinórban játsszuk a meccseinket – bajnoki, kupamérkőzés –, míg a budafokiak az elmúlt fordulóban pihenhettek. Ám a fáradtságot motivációval, elszántsággal le tudjuk küzdeni. A Budafok komplett, jól szervezett csapat, amelyet jól felkészült edző irányít. Csapatként és egyénileg is erős együttes. Tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdött, jelen pillanatban viszont három pontra áll a második, feljutó helytől ellenfelünk. Tiszteljük a budafokiakat, de újabb győzelemre készülünk, mindhárom pontot meg akarjuk szerezni. Rózsa Dániel, Németh Márió sérült.

 

A Haladás várhatóan a Gyurján – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Bosnjak – Kiss B., Holdampf, Jancsó – Tóth-Gábor, Novák, Medgyes kezdővel lép majd pályára.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás