Brutálisan lesimázta a Falco a KTE-Duna Aszfaltot

ugytudjuk.hu 2019-05-18 19:29:00
Nem tudta megnehezíteni a Kecskemét a sárga-feketék dolgát.

Perl kosarával indult a mérkőzés, majd ő „pöcizte vissza” Reddic kimaradt kísérletét. 6-0-val fordítottak a vendégek. 8-9-nél még a KTE járt előbbre, a hatodik percben, 15-9-nél aztán Forraynak kellett időt kérnie. Hiába, az utolsó percekben lerohanta ellenfelét a Falco, az első negyed után 25-12 volt az állás, írja a BB1.hu.

Djeraszimovics oldotta meg szépen három ember között, Bruinsma viszont bevágta második hármasát. Az olló még tovább nyílt, a különbség a húszat is átlépte, a vasiak már a látványra is adtak. A vendégek a 15. percben, 43-19-nél kértek ismét időt. A Falco elképesztően extrán támadott, szinte minden akciója kosárral végződött, bár az is igaz, hogy időnként semmilyen ellenállásba nem ütközött. 55-30-cal fordultak a csapatok.

A félidőben mindenki arról beszélt, hogy ez egy laza edzőmeccs lesz a Falcónak. Reddic zsákolása után Wittmann vágott be egy trojkát. Nem is volt egy súlycsoportban a két együttes, a hazaiak játszi könnyedséggel léptek át ellenfelükön. A 25. percben a harmincat is átlépte a differencia, Forray mester 67-36-nél újra felmutatta a T-betűt. 77-43-ról indult a záró játékrész.

Ahogy telt-múlt az idő, kezdett egyre komolytalanabbá válni a mérkőzés. Az utolsó etap derekán már majdnem negyven volt közte. A végére ezt is überelte az ezüstérmes, amely játszi könnyedséggel verte meg a hetedik helyezettet. Az állás azonban „csak” 1-0, folytatás kedden.

 

 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt 102–60 (25-12, 30-18, 22-13, 25-17)

Negyeddöntő, 1. mérkőzés,
Szombathely, Aréna Savaria, 2520 néző
V.: Praksch P., Tőzsér D., Minár L. (Várhalmi Zs.)

Falco: Váradi 6, Perl 6, Balmazovics 8/6, Bruinsma 15/9, Reddic 16. Csere: Curry 16/6, Govens 14/12, Bíró 6/6, Tóth 5, Hódi 5/3, Verasztó 4, Körmendi 3/3.

KTE: Wittmann 13/3, Green 10/6, Djeraszimovics 9/3, Dramicsanin 6, Karahodzsics 9. Csere: Dimics 3, Molnár M. 4, Mészáros 4, Fülöp -, Kucsera -, Molnár D. -, Lukács 2.

 

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.