HIRDETÉS

Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala

Botrány a Parlamentben: Jakab Péter elfoglalta Orbán Viktor miniszterelnöki székét

ugytudjuk.hu
2019. november 20. szerda, 13:30
A képviselő mögött ülő fideszesek arca - köztük Hende Csabáéval - külön megér egy misét.

Ma ülésezik a parlament s ennek alkalmából Jakab Péter úgy döntött, csinál egy kis botrányt és elfoglalja Orbán Viktor miniszterelnöknek a parlamenti patkó belső ívén található foteljét. Az akcióról a jobbikos országgyűlési képviselő Facebook-oldalán számolt be és elmondása szerint ezzel akarta kifejezni a képviselőkre kiszabható büntetések szigorítása elleni tiltakozását.

 

"Azt mondják Orbánék, megsértjük a Tisztelt Házat azzal, hogy kimondjuk az igazságot. Hogy felemeljük a hangukat a magyar emberekért. Szánalmas, ahogy a Fidesz megpróbál teljhatalmat kiépíteni az Országgyűlésben. Természetesen minket nem lehet megfélemlíteni és nem lehet megállítani. Az új törvényük értelmében egy székre való leülésért több millió forint bírság járhat majd. Pedig én csak elfoglaltam egy üres széket..." - írja posztjában Jakab.

 

Jakab Péter

Azt mondják Orbánék, megsértjük a Tisztelt Házat azzal, hogy kimondj... uk az igazságot. Hogy felemeljük a hangukat a magyar emberekért. Szánalmas, ahogy a Fidesz megpróbál teljhatalmat kiépíteni az Országgyűlésben. Természetesen minket nem lehet megfélemlíteni és nem lehet megállítani. Az új törvényük értelmében egy székre való leülésért több millió forint bírság járhat majd.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás