Billie Eilish facebook oldala

Billie Eilish felel az idei James Bond film főcímdaláért

Varga Mátyás
2020. január 15. szerda, 19:35
Ezzel Eilish lesz mindenidők legfiatalabb énekesnője, aki főcímdalt írhat Ian Fleming klasszikusának adaptációjához.

A tinik bálványa, a mindössze 18 éves Billie Eilish énekli az idei, vagyis a 25. film főcímdalát. Kíváncsian várjuk, hogy milyen dallal rukkol elő, a szó szerint üstökösként berobbanó énekesnő, akinek dalaiért fiatalok milliói vannak oda.

 

A főleg komorabb hangú Billie dalaiban elég komoly, főleg generációját érintő problémákat dolgoz fel, amihez rengeteg torzítás és trapes rész is társul zenei téren. Azonban nem ez az egyetlen érdekesség a Nincs idő meghalni zenéjével kapcsolatban, ugyanis pár hete kiderült, hogy nem Dan Homer, hanem Hans Zimmer készíti a film zenéjét.

 

Ez már csak azért is érdekes, mert a filmnek áprilisban lesz a premierje. Ha esetleg nincs meg, hogy pontosan melyik filmről van szó sincs baj, mert pont tegnap érkezett meg a szinkronizált trailer James Bond legújabb kalandjához. 

 

007 Nincs idő meghalni (16E) - hivatalos szinkronizált előzetes #1

A történelem nem kedves ahhoz, aki istent játszik. James Bond visszatér áprilisban a mozikba! Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #NincsIdőMeghalni #JamesBond #Bond25

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás