Beperelt egy pornóoldalt egy siket férfi, mert nincs minden videóhoz feliratozás (18+)

ugytudjuk.hu 2020-01-19 10:19:00
Nem érti a sztorikat.

Perre megy egy siket férfi az egyik legnagyobb ingyenes pornóoldal, a PornHub ellen, mivel állítása szerint sérülnek a jogai, amiért nem biztosítanak feliratokat a feltöltött filmekhez, és így nem tudja teljes egészében kiélvezni azokat - írja a TMZ.

Yaroslav Suris a fogyatékossággal élő amerikaiakra vonatkozó polgárjogi törvénykönyvre mutogat a per alapjaként, mely szerint biztosítania kellene a feliratokat számára. 

Szerinte a siketek nem értik a pornók dialógusát felirat nélkül, és így fontos részletekről maradnak le, kvázi kimaradnak a szex előtti sztoriból.

A férfi konkrét példákat is hozott, ott van például a "Szexi mostohanagynéni vigyáz az izgága unokaöccsére", vagy a "Szexi rendőr ráveszi a tanút, hogy beszéljen"c. alkotások, amiket felirat nélkül lehetetlen élvezni, de a "Daddy 4K - Allison a pasija pajkos apjától kér pénzt" című mű cselekményét sem lehet követni segítség nélkül.

A férfi hozzáteszi, hogy akár a PornHub fizetős részére is előfizetne, ha lennének feliratok. A perrel azt szeretné elérni, hogy az oldal rakjon feliratot a filmekre.

Na persze egy kis pénz is jól jönne, az "elszenvedett" sérelmek miatt.

Még egyet csavar a dolgon az oldal alelnöke, Corey Price reagálása, miszerint nem érti a problémát: a PornHubon ugyanis van külön feliratos részleg, még ha abban nincs is benne minden film.

Szólj hozzá!

Sorsoltunk: ma is lett 'nap kommentje' díj

Reméljük Nektek is tetszik ez a rovat!

Most Te is tehetsz a madarainkért!

Az első fagyok beköszöntével megkezdődött a 131. országos énekesmadár-etetési szezon, amely 1890 óta vonja be Magyarország lakosságát a madáretetésbe.

Figyelem, holnaptól él a vásárlási idősáv, ezekre az üzletekre figyeljen!

Ezúttal nem vártak éjjelig a rendelet nyilvánosságra hozatalával, így nem kell ébren maradniuk azoknak sem, akik fel akarnak készülni a holnaptól érvényes legújabb járványügyi szabályokra.

Mutatjuk, melyik magyar filmet nevezzük a jövő évi Oscarra

Horváth Lili szerelmesfilmje lett a befutó.

Felállították Győr karácsonyfáját

Egy téti házaspár ajánlotta fel a városnak.

Megszületett Mirabella, Eliot és Kende

Szombathelyi anyakönyvi hírek.

Leváltották az Index főszerkesztőjét

Fontos változások történnek a szerkesztőségben.

Visszaszorítaná a kormány a készpénzhasználatot

Holnap döntenek az újabb tehercsökkentésekről.

Ezért csatolja be mindenki a biztonsági övet!

Itt az elrettentő ellenpélda: ennek hiányában meghalt a kocsi utasa.

Takátsné Tenki Mária: Bízom benne, hogy az önkormányzatok nem lehetetlenülnek el az esetleges megszorítások miatt

A szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő szerint is képtelenség parkolni a belvárosban.

LMP: az önkormányzatok bedőlnének az adóbevételeik nélkül

Számos polgármester szerint a teljes önkormányzati rendszer bedőlne, ha részben vagy egészében elvonnák tőlük az adóbevételeiket - mondta az LMP frakcióvezetője hétfőn sajtótájékoztatón. Keresztes László Lóránt hangsúlyozta: pártja mindent megtesz ennek megakadályozásáért, ezért az LMP országgyűlési határozati javaslatot nyújt be az önkormányzatok érdekében.

Tömeges, célzott tesztelésről beszélt Orbán

A tömeges, célzott koronavírus-tesztelés megindítását, valamint az iskolák működésének megvédését nevezte a hét nagy védekezési akciójának Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfő reggeli ülése után a Facebook-oldalán közzétett videóban.

van még itt cikk a témában: