Befutottak az első nevek a jövő évi Voltra

Vágvölgyi Bálint 2018-11-22 14:24:00
Több újdonság és visszatérők is lesznek Sopronban.

A Slipknot, a Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators, Parov Stelar, Robin Schulz és LP is koncertet ad a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban.

Slipknot - All Out Life [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Directed by M. Shawn Crahan Get "All Out Life" : https://slipknot1.lnk.to/alloutlife Site: http://slipknot1.com iTunes: http://itunes.com/slipknot Facebook: http://facebook.com/slipknot Twitter: http://twitter.com/slipknot Instagram: http://instagram.com/slipknot Tumblr: http://slipknot.tumblr.com Lyrics: What a world/the horizon's coming like a hell bent killing machine Can't afford to be the goddamn wreckage- burn it all again at a million degrees Calling all the adamant upper-level undefeated counterfeit cunts w/ a reason to fear Throw away all the meaningless shit that's clinging/the Enemy is here I said stop...

A négynapos rendezvény 2019-ben június 26-tól 29-ig tart. A nyitónapon a nagyszínpad a rockereké: a fő műsorszám a kilenctagú amerikai metálegyüttes, az 1995 óta működő Slipknot koncertje, előtte a jövőre 30. születésnapját ünneplő Tankcsapda is zenél - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

A legismertebb Guns N' Roses-dalok is elhangzanak a fesztivál második napján, 2019. június 27-én, amikor a GN'R gitárosa lép fel saját zenekarával, a Slash ft. Myles Kennedy & The Conspiratorsszel. A csapat idén ősszel adta ki legújabb, Living the Dream című lemezét, de a koncerten minden bizonnyal felhangzik a GN'R számos ismert száma, köztük a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.

A VOLT történetében többször adott már emlékezetes koncertet Parov Stelar csapata, amely jövőre visszatér. Az osztrák elektro-szving előadó (eredeti neve Marcus Fuereder) napjainkra a legnagyobb fesztiválokat is meghódította, legutóbb tavaly jelentetett meg lemezt The Burning Spider címmel.

Parov Stelar - All Night (Official Audio)

Subscribe Etage Noir - Official Parov Stelar Channel: http://goo.gl/qYgqDF Download or stream "The Princess" here: https://ParovStelar.lnk.to/ThePrincess http://parovstelar.com https://www.facebook.com/parovstelar https://www.instagram.com/parovstelarofficial https://shop.etagenoir.com https://twitter.com/parov_stelar https://open.spotify.com/artist/65EXuYHVoehCKqp0kOS6px

Szintén eljön jövőre Sopronba a népszerű német dj-producer, Robin Schulz, akárcsak a három évvel ezelőtt Lost on You című slágerével ismertté vált amerikai dalszerző-előadó, LP (Laura Pergolizzi). A VOLT-szervezők a hazai színtér szereplői közül Rúzsa Magdi, Majka és a Ők, valamint a Punnany Massif 2019-es koncertjét is bejelentették.

Szólj hozzá!

Többszöri próbálkozás után kapták el a győri kábítószerneppert a rendőrök

Rendszeresen vezetett jogsi nélkül kábítószer hatása alatt.

Illegális fegyvertartóra csaptak le Sárváron

Puskát és 100 darab lőszert találtak.

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?

Nem ismerte el bűnösségét a kiskorú veszélyeztetésével vádolt szombathelyi sportegyesületi edző

Az egyik sértett az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is elszenvedett, és kórházi ellátásra szorult.

Így változik meg az üzleti környezet a NIS2 irányelv hatálybalépésével

Komoly időszakban vagyunk, ami az üzleti környezetet illeti, mert a NIS2 irányelv hatálybalépésével sok minden megváltozik a nagyvállalati szférában. Ennek nyomán egy nagyon komplex kibervédelmi környezet alakul ki, ami az Európai Unión belül kap teret.

Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.