Bana Tibor: Hende Csaba cserben hagyta a szavazóit

ugytudjuk.hu
2020. január 24. péntek, 17:03
A jobbikos politikus szerint Hende választókerületében csak korlátozottan voltak fejlesztések.

Nemrég érkezett szerkesztőségünkhöz Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselőjének közleménye. A politikus arról ír, hogy szerinte Hende Csaba cserben hagyta a szavazóit, a közleményt változtatás nélkül közöljük:

 

Látja-e a problémákat Hende Csaba?

 

Nemrégiben Orbán Viktor személyesen ült le a Fidesz összes választókerületi elnökével, így a szombathelyi Hende Csabával is. Hende Csaba munkásságát már nemcsak az ellenzéki oldalon, de a Fideszben is többen kritikusan szemlélik. Emlékezhetünk rá, hogy az önkormányzati választási kampányban is olyan stílusra ragadtatta magát, ami minősíthetetlen. Magam is felemeltem a szavam az ellen, hogy Hende csak azért hazaárulózott le magyar politikusokat, mert Szombathelyen szembe mertek szállni a Fidesszel. Ez elfogadhatatlan.

 

Ha a hazáját véleményem szerint nem is árulta el Hende Csaba, de a szavazóit mindenképpen cserben hagyta. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy valódi fejlesztések igencsak korlátozottan történtek választókerületében. Szombathelyen és környékén sokan úgy értékelik, hogy az infrastruktúra helyzete érdemben nem javult Hende „uralkodása" alatt. Egyszer sem szólalt fel vagy tett lépéseket az M1-es autópálya fejlesztéséért sem, melyen horrorkaravánok és kilométeres kamionsorok veszélyeztetik a Vas megyéből Budapestre és vissza utazókat! Szintén nem sikerült megoldania Hende Csabának a korábbi fideszes városvezetéssel Szombathelyen a hulladékgazdálkodás problémáját, holott egy kormánypárti képviselő lobbizása jelentős lökést adhatott volna az ügynek.

 

Csak remélni tudom, hogy ezekről és más fontos, Vas megyét érintő kérdésekről is szót ejtettek az említett találkozón, de illúzióim sajnos nincsenek.

 

Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselője

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás